ΨυχαγωγίαΑρχείο

GNTM 3: Ο Ανδρέας από την Αμαλιάδα φωτογραφήθηκε ολόγυμνος και σόκαρε την Καγιά! (Video)

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 3 (Greece Next Top Model) τα υποψήφια μοντέλα, αγόρια και κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν γυμνοί και να κριθούν από την κριτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν οι Βίκυ Καγιά, Άγγλος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πριν όμως από αυτή την αποκαλυπτική φωτογράφηση οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με ρούχα υψηλής ραπτικής για …προθέρμανση.

Αυτός που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις ήταν ο 19χρονος Ανδρέας από την Αμαλιάδα, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές με κάθε μία πόζα που έπαιρνε και ειδικά την Βίκυ Καγιά η οποία έμεινε άναυδη από αυτά που έβλεπε και στη συνέχεια όταν πήρε σειρά η γυμνή φωτογράφηση του νεαρού μοντέλου.

«Ο Ανδρέας μπήκε για να νικήσει» τόνισε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε: «Έχω πάθει σοκ! Με έχει αφήσει άναυδη, μου θυμίζει εμένα μικρή όταν έκανα και εγώ τα δικά μου»

Ο νεαρός Πελοποννήσιος που σπουδάζει οινολογία και ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ, μπορεί να απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές, όχι όμως και από τους συμπαίκτες του που -μάλλον από ζήλια- εκτόξευσαν δηλητήριο για την συμπεριφορά και την στάση του στο παιχνίδι.