ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Χειβιδόπουλος για το ανυπόγραφο email: Απαιτείται σοβαρότητα, σύνεση, υπευθυνότητα και όχι λαϊκισμός

Aνακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών του Τάσσου Χειβιδόπουλου «Δυνατή πόλη ξανά»  σχετικά με το «ανυπόγραφο» e-mail που αναφερόταν στη λειτουργία του Νοσοκομείου Άργους ως μονάδα Covid-19.

Η ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

«Σοβαρότητα μηδενική από Δήμαρχο Καμπόσο και Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.

Ένα ανώνυμο e-mail προκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα ενδεχόμενης μετατροπής του Νοσοκομείου Άργους σε Νοσοκομείο για τον Κορωνοϊό.

Όπως παραδέχθηκε σε τηλεοπτική του παρέμβαση ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος, «ένα ανώνυμο e-mail» προκάλεσε την αναστάτωση και την διεξαγωγή του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας για το Νοσοκομείο.

Εμείς θέσαμε το ζήτημα αυτό στο Συμβούλιο, καταγγέλλοντας την λαϊκίστικη προσπάθεια του Δημάρχου να εκμεταλλευθεί μικροπολιτικά ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Άραγε πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια Δημοτική Αρχή που πιστεύει, χωρίς να ερευνά, ανώνυμα e-mail, συγκαλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και αναστατώνει υγειονομικούς και πολίτες, αυτή τη δύσκολη εποχή που η πανδημία εξελίσσεται και απαιτείται σοβαρότητα, σύνεση, υπευθυνότητα και όχι λαϊκισμός».