ΨυχαγωγίαΑρχείο

Ο Γκάρι Νέβιλ ζήλεψε τον φίλο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και ήρθε και αυτός στην Ερμιόνη (Pic)

Μία ακόμα διασημότητα του Βρετανικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στην Ερμιονίδα αυτές τις μέρες απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής σε μία εποχή μάλλον ασυνήθιστη για τουρισμό, όχι όμως για τους παλαίμαχους άσσους της μπάλας που έχουν το περιθώριο να κάνουν τις αποδράσεις τους και όταν οι ενεργεία συνάδελφοί τους ιδρώνουν στο γήπεδο.

Έτσι λοιπόν ο θρύλος της Manchester United και της Εθνικής Αγγλίας Γκάρι Νέβιλ εθεάθη αυτές τις μέρες στην Ερμιόνη να απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα στην ταβέρνα Σπυραντρέας στο λιμάνι, όπως φάινεται και στην φωτογραφία που αλιεύσαμε από το eikonoskopionews.blogspot.com.

Ο Gary Neville στην Ερμιόνη

 

Ο Γκάρι Νέβιλ (Gary Alexander Neville, 18 Φεβρουαρίου 1975) είναι Άγγλος πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου πέρασε ολόκληρη την επαγγελματική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας, έχοντας κατακτήσει αναρίθμητους τίτλους, μεταξύ άλλων και το Champions League. Αδερφός του είναι ο ποδοσφαιριστής Φιλ Νέβιλ που αγωνίστηκε επίσης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας το 1995 σε ένα φιλικό εναντίον της Ιαπωνίας αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του σε 3 ευρωπαικά πρωταθλήματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 1996 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2000 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2000 Επίσης αγωνίστηκε σε 3 Μουντιάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 1998,στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2002 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2006.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φανατικός «εχθρός» της Λίβερπουλ, είχε δηλώσει πως θα μεταναστεύσει στην… Παπούα Νέα Γουινέα αν η Λίβερπουλ κατακτήσει πρωτάθλημα. Έκτοτε αναζητείται για την σχετική καζούρα. Τελικά επέλεξε την Αργολίδα, για την ώρα!

Πάντως ο ίδιος δεν πρέπει να είναι και πολύ χαρούμενος από το πως έχει ξεκινήσει η αγαπημένη του ομάδα φέτος το πρωτάθλημα, με τα γκολ να πέφτουν βροχή στο τέρμα των “κόκκινων διαβόλων” που προπονεί ο πρώην Νορβηγός συμπαίκτης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ίσως η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι να γλύκανε λίγο την πικράδα από τις συνεχείς σφαλιάρες στην Premier League. Για να δούμε αν θα αλλάξει και τη μοίρα της άλλοτε κραταιάς ομάδας του Αγγλικού ποδοσφαίρου που τώρα βολοδέρνει στην 16η θέση της βαθμολογίας, κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το καλοκαίρι να θυμίσουμε πως την Ερμιονίδα είχε επισκεφθεί οικογενειακώς και ο πρώην συμπάικτης του και καλός του φίλος Ντέιβιντ Μπεκαμ που μάλλον του έδωσε τις σχετικές συστάσεις ώστε να …ζηλέψει και να επισκεφθεί και αυτός την περιοχή.