ΚοινωνίαΑρχείο

Το αδιαχώρητο στην Αργολίδα: Οι τελευταίοι ξενύχτηδες ξεσάλωσαν με κλαρίνα και λουλουδοπόλεμο (Video)

Την τελευταία ευκαιρία για να το γλεντήσουν μέχρι πρωίας δεν άφησαν να πάει ανεκμετάλευτη οι τελευταίοι ξενύχτηδες στην Αργολίδα και έτσι σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Κίου, το Σαββατόβραδο, επικράτησε το αδιαχώρητο.

Μπορεί τα επίπεδα υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας στο νομό να βρίσκονται στο επίπεδο 2, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε πλήθος κόσμου να διασκεδάσει ο ένας πάνω στον άλλον, σε συνθήκες συνωστισμού.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει το iefimerida.gr, ο κόσμος δεν πτοήθηκε και επιδόθηκε σε λουλουδοπόλεμο και χορό υπό τους ήχους του κλαρίνου, χωρίς να τηρεί το λεγόμενο social distancing.

Απόψε είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους θέλουν να το ξενυχτήσουν σε κάποιο μπαράκι ή να φάνε αργά σε κάποιο εστιατόριο, καθώς από αύριο Δευτέρα 12 Οκτωβρίου μπαίνουν σε ισχύ τα μέτρα που αντιστοιχούν στο 2ο Επίπεδο (Επιτήρησης) στο οποίο βρισκεται η Αργολίδα και που προβλέπει κλείσιμο όλων των κέντρων διασκέδασης, των μπαρ και των καταστημάτων εστίασης λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 12:30 τη νύχτα και άνοιγμα πάλι στις 5 το πρωί. Έτσι που το πάμε βέβαια ίσως το επίπεδο 2, δεν θα έχουμε το προνόμιο να το απολαμβάνουμε για πολύ ακόμα…

Από την άλλη τι να πουν και οι Πατρινοί που βρίσκονται σε χειρότερη θέση από τους Αργολιδείς αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να συνωστίζονται στις πλατείες της πόλης χωρίς να λαμβάνουν κανένα προληπτικό μέτρο, όπως η χρήση μάσκας που υποτίθεται ότι εκεί είναι υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους. 

Η παρακάτω εικόνα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα Dete, είναι τραβηγμένη μετά τα μεσάνυχτα και όπως φαίνεται δεκάδες νεαροί, χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προφύλαξης, συμπεριφέρονται κυριολεκτικά σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός, παρότι η περιφερειακή ενότητα Αχαΐας βρίσκεται σε επίπεδο αυξημένης επιτήρησης.

Πάτρα Πλατεία συνωστισμός κορωνοϊός