ΑθλητισμόςΑρχείο

1οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου: 300 παιδιά από 12 συλλόγους της Πελοποννήσου έστεψαν με επιτυχία τη διοργάνωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας οι 1οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου που διοργάνωσε ο «Γ.Σ. Ακρίτας 2016», με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας.

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος περίπου 300 παιδιά από 12 συλλόγους της Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα στην Παραλία βρέθηκαν νεαροί αθλητές από τους ΓΣ Αρκαδίας, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδος, ΓΣΜ Λύκαια Μεγαλόπολης, ΑΟ Μεγαλόπολης, ΓΣ Γυθείου Πανγυθεατικος, Δρύοπες ΓΑΣΕΡ Κρανιδίου Ερμιονίδος, ΑΟ Σπύρος Λούης Κορυδαλλού Νίκαιας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Το Σάββατο (17/10), στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος συζήτησε με εκπροσώπους της διοργάνωσης αλλά και με πρωταθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες.

Υπήρξε, μεταξύ άλλων, αναφορά στις σκέψεις που υπάρχουν τόσο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δεκάθλου, όσο και για την καθιέρωση ενός αγώνα επί κοντώ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τον αθλητισμό. Εκφράστηκε κατ’ αρχήν θετικά ως προς τις προτάσεις που τέθηκαν από αθλητές και εκπροσώπους του «Γ.Σ. Ακρίτα 2016» και επεσήμανε ότι η προσπάθεια για βελτίωση των αθλητικών υποδομών συνεχίζεται.

Από τον Δήμαρχο έγινε επίσης γνωστό ότι σύντομα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την προμήθεια νέου στρώματος για το άλμα εις ύψος, ενώ θα τοποθετηθεί και νέος πίνακας αποτελεσμάτων στο Κλειστό της Παραλίας.