Site icon Αρχείο anagnostis.org

Αίμα από το Ναύπλιο για τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»

Εθελοντική αιμοδοσία για το «Όραμα Ελπίδας» στο Ναύπλιο

Ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία που διεξάγεται στο Ναύπλιο για το «Όραμα Ελπίδας». Η ποσότητα αίματος που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για τις ανάγκες του συλλόγου.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Ναυπλιέων: «Σε μία περίοδο όπου οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος στηρίζουν έμπρακτα με συνεχείς δράσεις συμβάλλοντας σε ένα από τους σημαντικότερους πυλώνες του κοινωνικού εθελοντισμού».

Με τη σειρά του ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λέντζος, που είναι επιφορτισμένος με θέματα κοινωνικής πολιτικής, εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των δημοτών στην αιμοδοσία που για δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε στο κοινωνικό ιατρείο της πόλης:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι από τη συμμετοχή και συνεχίζουμε και σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, για τρίτη και τελευταία ημέρα, την εθελοντική αιμοδοσία από 16:00-19:00. Καλούμε όλους όσους μπορούν να αφιερώσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους να έρθουν και να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο, το αίμα. Τα μεταγγιζόμενα παιδιά έχουν την ανάγκη όλων μας. Ας τα βοηθήσουμε λοιπόν με αυτόν τον τρόπο».

 

Δήλωση για την εν λόγω δράση έκανε και ο ανεξάρτητος αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, σημειώνοντας τα εξής:

«Ευχαριστώ ως Αρμόδιος Αντιδήμαρχος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, τον κ. Δήμαρχο που κατενόησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την σπουδαιότητα του παρεχομένου έργου και συνεχίζει την τελευταία πρωτοβουλία μου, δηλαδή την οργάνωση αιμοδοσίας από τους πολίτες του Δήμου μας, με απώτερο σκοπό τις φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν να δοθούν προς ενίσχυση της υγείας των παιδιών που βρίσκονται στο ογκολογικό Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ “ΕΛΠΙΔΑ”. Εύχομαι αυτή η βοήθεια να συνεχιστεί σ΄ όλες τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει στο μέλλον η αντίστοιχη Αντιδημαρχία».

Exit mobile version