ΚοινωνίαΑρχείο

Μεσσηνία: Μπήκε γυμνός στο δωμάτιο 13χρονης για να ασελγήσει και τον έκαναν τόπι στο ξύλο

Μαύρο στο ξύλο έκαναν Βούλγαροι έναν ομοεθνή τους επειδή φέρεται να αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονο κορίτσι. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στους Γαργαλιάνους, στη Μεσσηνία, το βράδυ της Κυριακής όταν ο 57χρονος σε κατάσταση μέθης και γυμνός εισήλθε στο δωμάτιο της μικρής.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, o 57χρονος Βούλγαρος φέρεται πως αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη ομοεθνή του, μέσα στο σπίτι της όπου τον φιλοξενούσαν οι γονείς της και όταν έγινε αντιληπτή η πρόθεσή του οικείοι της 13χρονης τον πλάκωσαν στο ξύλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα συνέβησαν στο σπίτι που διαμένει η οικογένεια της 13χρονης στο Μονοδένδρι Γαργαλιάνων. Εκεί, τις τελευταίες μέρες, φιλοξενούνταν ένας 57χρονος ομοεθνής τους.

Με το που μπήκε γυμνός στο δωμάτιο και πριν καν την αγγίξει έσπευσαν οικείοι της και τον έκαναν τόπι στο ξύλο με συνέπεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Οι γονείς της 13χρονης κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 57χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ενώ θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Κυπαρισσίας.