ΑθλητισμόςΑρχείο

Αργολίδα: Τέλος στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μέχρι νεωτέρας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, γνωστοποίησε την αναστολή των φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων. Έτσι λοιπόν, όπως αναμενόταν, αναστέλλονται όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αργολίδας (Επίσημοι και Φιλικοί αγώνες) μέχρι νεωτέρας και επιτρέπονται μόνο προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης αναστέλλονται τα πρωταθλήματα της Γ Εθνικής, Γυναικών και οι αγώνες κυπέλλου μέχρι νεωτέρας.

Οσον αφορά τις ομάδες των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (δηλαδή στο κίτρινο) θα μπορούν να πραγματοποιούν ομαδικές προπονήσεις, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, ωστόσο αυτές που βρίσκονται στο Επίπεδο Β (δηλαδή στο κόκκινο) επιτρέπεται αποκλειστικά η ατομική προπόνηση χωρίς προπονητή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή»