ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Βορ.Κυνουρία: Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Άστρους από τους μισθούς των αιρετών

Μια σημαντική δωρεά προς το Κέντρο Υγείας Άστρους πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κυνουρίας. Συγκεκριμένα τα έμμισθα μέλη ποσά από τις αποζημιώσεις τους και αγόρασαν μία πτυσσόμενη πολυθρόνα αιμοληψίας, γυναικολογικής και μικροβιολογικής χρήσης.

Η πολυθρόνα παραδόθηκε στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας και αναμένεται να αξιοποιηθεί τόσο προς όφελος των επισκεπτών του Κέντρου Υγείας όσο και στις δράσεις επισκέψεων κλιμάκιων γιατρών στα ορεινά χωριά του δήμου. 

Δωρεά γυναικολογικής πολυθρόνας στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Το ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας

Το Κέντρο Υγείας Άστρους με ευχαριστήρια επιστολή του τόνισε την αξία της ευγενικής αυτής προσφοράς γράφοντας αναλυτικά: 

«Με την παρούσα επιστολή αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας και τους Δημοτικούς συμβούλους για την ευγενική τους κίνηση, να δωρίσουν στο Κέντρο Υγείας Άστρους μια πτυσσόμενη, φορητή πολυθρόνα γυναικολογίας. Η εν λόγω δωρεά είναι ιδιαίτερως πολύτιμη για εμάς, διότι δίνεται η δυνατότητα διενέργειας προληπτικών γυναικολογικών ελέγχων και λήψης τεστ Παπανικολάου σε όλες τις γυναίκες του δήμου μας, δεδομένου της ευχέρειας μεταφοράς της που μας προσφέρει. 

Πρόκειται για μια αξιέπαινη πράξη έμπρακτης προσφοράς και στήριξης που εν μέσω της δύσκολης υγειονομικής και οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε μας γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές αντιξοότητες που βιώνουμε εν μέσω της πανδημίας στην εργασία μας. Σας ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά σας, τη στήριξη και την αλληλεγγύη σας καθώς και για την καλή συνεργασία».

Ο δήμαρχος Βορ. Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, σε δηλώσεις του σημείωσε πως «Η πρωτοβάθμια υγεία αποτελεί προτεραιότητά μας και θα συμβάλλουμε με κάθε μέσο για την απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Άστρους».