ΑθλητισμόςΑρχείο

Οι TOP αθλητικές σειρές για να… ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ στο σπίτι!

H καραντίνα επέστρεψε και όλοι μας καλούμαστε να περάσουμε ξανά πολύ χρόνο σπίτι. Ευτυχώς η μπάλα συνεχίζει να κυλάει και να χτυπά στα γήπεδα σε όλο τον κόσμο. Έτσι, θα συνεχίσετε να βρίσκετε κάθε μέρα εδώ τα πιο δυνατά προγνωστικά στοίχημα.

Πέρα από τη ζωντανή δράση όμως υπάρχουν κι άλλες σπουδαίες αθλητικές επιλογές για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος στο νέο lockdown. 

Τα τελευταία χρόνια δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες και πιο “φρέσκιες” αθλητικές σειρές που μας καθηλώνουν στον καναπέ μας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 8 κορυφαίες αθλητικές σειρές (σύμφωνα και με το imdb) για όλα τα γούστα:

The Last Dance

Με εκπληκτικό timing στο marketing του, το Netflix ανέβασε στην πρώτη καραντίνα την εκπληκτική σειρά/ντοκιμαντέρ για τον “τελευταίο χορό” του G.O.A.T. Όσοι λίγοι, δεν την έχετε δει ακόμη, αξίζει να θυμηθείτε οι παλιοί και να μάθετε οι νέοι τα κατορθώματα του Μάικλ Τζόρνταν το 1998 στην τελευταία του σεζόν με τους Μπουλς. Απίστευτο υλικό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, η σειρά αφηγείται γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής του καλύτερου (για πολλούς) αθλητή που έβγαλε ο πλανήτης μας. 

Jordan Pippen NBA Μπάσκετ - Οι top αθλητικές σειρές για να κολλήσεις σπίτι

 

Cobra Kai

Μία ακόμη σειρά που ξυπνά νοσταλγία σε αυτούς που μεγάλωσαν στα 80s και 90s. Το Cobra Kai λειτουργεί ως sequel των ταινιών Karate Kid, με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Δεκαετίες μετά το ιστορικό All Valley τουρνουά καράτε, οι μεσήλικες πλέον Ντάνιελ Λαρούσο και Τζόνι Λόρενς τίθενται και πάλι αντιμέτωποι, με τους ρόλους να έχουν αντιστραφεί! Έχουν τρέξει ήδη δύο σεζόν και έπεται συνέχεια. 

Ted Lasso

O αγαπημένος Τζέισον Σουντέικις υποδύεται έναν προπονητή Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου, τον Τεντ Λάσο, που ταξιδεύει στην Αγγλία για να κοουτσάρει μία Λονδρέζικη ποδοσφαιρική ομάδα που παλεύει για την επιβίωση στην πρώτη κατηγορία. Ξεκαρδιστικές στιγμές, με τον Λάσο να έχει προφανώς παντελή άγνοια για το soccer, όπως το λένε οι Αμερικάνοι. Η πρώτη του σεζόν έκανε πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι και η σειρά ανανέωσε για ακόμη μία (τουλάχιστον) χρονιά. 

Sunderland ‘til i die

Πρόκειται για σειρά/ντοκιμαντέρ και όπως είναι προφανές ακολουθεί την ποδοσφαιρική ομάδα της Σάντερλαντ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το Δεκέμβρη του 2018 και η αφήγηση ξεκινά από τη σεζόν 2017/2018 όταν η Σάντερλαντ είχε μόλις υποβιβαστεί από την Πρέμιερ Λιγκ. Η σειρά εστιάζει στo αδιάλειπτο πάθος των κατοίκων του Σάντερλαντ για την τοπική τους ομάδα και μας μεταφέρει στις μεγάλες και τις άσχημες στιγμές του συλλόγου κατά τη διάρκεια της Championship. Η απήχηση της σειράς, οδήγησε και σε νέα σεζόν που κάλυψε τα κατορθώματα της ομάδας τη σεζόν 2018/2019. 

Apache: Η ζωή του Κάρλος Τέβες

Η συγκεκριμένη μίνι-σειρά οκτώ επεισοδίων περιγράφει την εξέλιξη του Αργεντίνου στράικερ από τις κακόφημες γειτονιές του Μπουένος Άιρες και τη δύσκολη παιδική ηλικία, σε έναν εκ των κορυφαίων και πλέον ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του πλανήτη. 

Friday Night Lights

Για πολλούς η καλύτερη αθλητική σειρά ever κι ας μην έχουν σχέση με το Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο. Παραγωγή του NBC, έκανε πρεμιέρα το 2006 και διήρκησε 5 σεζόν αφηγούμενη τη ζωή μία Λυκειακής ομάδας Football, εντός και εκτός γηπέδου στο Τέξας. Εξαιρετικές ερμηνείες, δυνατές στιγμές, μουσικάρες και πρωταγωνιστές που μετέπειτα έκαναν μεγάλη καριέρα. Σε κατακτά από το πρώτο επεισόδιο και σε καθηλώνει. 

The English Game

Βρετανική ιστορική-δραματική μίνι σειρά (6 επεισοδίων) από το Netflix με θέμα την προέλευση του μοντέρνου ποδοσφαίρου στην Αγγλία. Έκανε πρεμιέρα το Μάρτιο του 2020 και μας μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του 1870 όταν το ποδόσφαιρο ήταν ένα άθλημα για τους πλούσιους. Ουσιαστικά πρόκειται για την ιστορία της εφεύρεσης του ποδοσφαίρου και το πόσο γρήγορα έγινε το πλέον δημοφιλές σπορ στον κόσμο, ξεπερνώντας τα φράγματα των τάξεων και των φυλών. 

The League

Χιουμοριστική εώς “κάφρικη” αμερικάνικη σειρά, που έκανε πρεμιέρα το 2009 και διήρκησε 7 σεζόν! Μία παλιοπαρέα από το Σικάγο, έχουν δημιουργήσει τη δική τους Fantasy Football λίγκα και μπλέκουν σε πολλές ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Μικρά επεισόδια άφθονου γέλιου, με ηθοποιούς που αυτοσχεδιάζουν πολύ, ενώ από στη σειρά κάνουν guest πολλοί αστέρες του NFL