130 γονείς και η υφυπουργός Παιδείας στην εκδήλωση του Europe Direct Ναυπλίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Ασφαλές Διαδίκτυο για τα παιδιά” που διοργάνωσαν το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου www.SaferInternet4Kids.gr και τους εκπαιδευτικούς-πρεσβευτές του e Twinning από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, το Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου και τα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Πειραιά.

Στην εκδήλωση, όπου συμμετείχαν πάνω από 130 γονείς και των τριών σχολείων, απηύθυνε χαιρετισμό η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου Κατερίνα Ψαρουδάκη παρουσίασε τις αλλαγές στη χρήση του διαδικτύου λόγω της πανδημίας, στοιχεία από τις κλήσεις στη γραμμή βοήθειας Help-line 210 600 7686 για τη χρήση του διαδικτύου, πρακτικές συμβουλές και εργαλεία για την οριοθέτηση των παιδιών και απάντησε στις ερωτήσεις που υπέβαλαν οι γονείς.

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη χαιρέτισε το διαδικτυακό σεμινάριο για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου που διοργάνωσαν το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων και το 4ο Δημοτικού Ναυπλίου.