ΚόσμοςΑρχείο

Γέμισε η Νέα Υόρκη με εξωγήινους ή οι Νεοϋορκέζοι χρειάζονται επειγόντως ψυχίατρο;

Οι παρατηρήσεις και μαρτυρίες για UFO σε όλη την Νέα Υόρκη αυξήθηκαν κατά 31% από πέρυσι, 46 σε σύγκριση με 35 το 2019. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυξήθηκαν κατά 283% οι μαρτυρίες που καταγράφηκαν από το 2018 μέχρι σήμερα σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αναφορών UFO των ΗΠΑ.

Το Μπρούκλιν είναι στην κορυφή των περιοχών της πόλης με 12… επαφές τρίτου τύπου. Το Μανχάταν ακολουθεί με 11 μαρτυρίες και το Κουίνς έρχεται τρίτο με 10. Το Staten Island έχει μόλις οκτώ. Το Bronx είναι ακόμα πιο γειωμένο, καταγράφοντας μόνο πέντε UFO. Δύο από τα πιο αξιομνημόνευτα διαγαλαξιακά περιστατικά συνέβησαν το καλοκαίρι, στο Staten Island και στο Bronx.

Τις τελευταίες ώρες της 21ης ​​Ιουλίου, ένας κάτοικος στο Staten Island εντόπισε – και κοίταξε – ένα “οβάλ” αεροσκάφος που «φαινόταν και ακουγόταν σαν ελικόπτερο. Στη συνέχεια, η μυστηριώδης ιπτάμενη μηχανή έστειλε ένα κύμα θερμότητας / ακτινοβολίας μέσω του σώματός μου» περιέγραψε.

Αργά στις 8 Ιουνίου, ένας κάτοικος του Μπρονξ παρακολούθησε 30 αντικείμενα «που πετούσαν σε τέλεια γραμμή, σε τέλειο συγχρονισμό» που «έμοιαζαν με ένα σωρό κινούμενα αστέρια». Ο παρατηρητής επέμεινε: «Δεν πίνω ούτε παίρνω καθόλου φάρμακα. Δεν είμαι θεωρητικός συνωμοσίας UFO”. Ένα απόκοσμο επεισόδιο μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου, ένας κάτοικος Μπρούκλιν έβγαλε το κεφάλι του «έξω από το παράθυρο του μπάνιου του σπιτιού του στο 2ο όροφο» και είδε «πορτοκαλί / μεταλλικές» σφαίρες «να στέκονται ακίνητες πάνω από την περιοχή Canarsie / Jamaica Bay».

Πηγή: NY POST