ΨυχαγωγίαΑρχείο

The Bachelor: Έπαθαν την πλάκα τους οι φιναλίστ με τη Μάνη αλλά μόνο μια έφυγε με το δαχτυλίδι

Στη Μάνη έπεσε η αυλαία του The Bachelor, όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος ταξίδεψε με τις δύο φιναλίστ, Νικόλ και Βίβιαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Οι δύο παίκτριες ήταν αυτές που του κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον και κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Ωστόσο, η Νικόλ του «έκλεψε» την καρδιά.

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, στη μαγευτική Βάθεια, στη Λακωνία, ο The Bachelor υποδέχθηκε πρώτα την Βίβιαν, λέγοντάς της ότι δεν είναι εκείνη αυτή που ψάχνει, τελικά.

Η Βίβιαν πάντως είχε την ευκαιρία να περάσει αρκετές ώρες δίπλα στον Παναγιώτη με τον οποίο γύρισαν όλη τη Μάνη, δείχνοντάς έτσι εντυπωσιακές εικόνες και τοπία που υποψιαζόμασταν ότι θα δούμε στο ριάλιτι του Alpha, καθώς ο περιζήτητος «εργένης» του παιχνιδιού έλκει την καταγωγή του από εκεί.

 

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλωσόρισε την Νικόλ και της εξομολογήθηκε τον έρωτά του, δίνοντάς της το δαχτυλίδι που είχε επιλέξει ο ίδιος, χρίζοντάς την έτσι νικήτρια του ριάλιτι και εκλεκτή της καρδιάς του.

Και τα δύο φιναλίστ έπαθαν την πλάκα τους με τη Μάνη που παρά την άγρια ομορφιά της, κατάφερε ωστόσο να εκπέμψει και τον απαιτούμενο ρομαντισμό.