ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Υδροδότηση Δ.Ε. Μιδέας: Καθαρό νερό στο Αραχναίο

«Ιστορική μέρα σήμερα για το Αραχναίο και για όλη την δημοτική ενότητα Μιδέας», χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος την υδροδότηση του τόπου καταγωγής του, του Αραχναίου.

Υδροδότηση Αραχναίου

 

Στόχος του Δήμου Ναυπλιέων παραμένει η υδροδότηση όσο το δυνατόν συντομότερο όλης της δημοτικής ενότητα Μιδέας με πόσιμο νερό.

Όπως υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Κωστούρος «υδροδοτήσαμε την Αγία Τριάδα και τα υπόλοιπα χωριά και ήρθαμε σήμερα να υδροδοτήσουμε το πιο ακριτικό χωριό του Δήμου μας, το Αραχναίο. Πόσιμο νερό για το Αραχναίο σημαίνει επόμενη μέρα, με αισιοδοξία, αλλαγή στην καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και στην ποιότητα της ζωής τους. Ο τόπος καταγωγής μου που είναι η κοινότητα του Αραχναίου, ποτέ δεν είχε γνωρίσει πως είναι η ζωή με νερό καθημερινά 24 ώρες. Πολλές φορές είχε νερό μία φορά την εβδομάδα. Αγωνιστήκαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν από την ανάθεση της μελέτης έως και σήμερα που το έργο είναι τελειωμένο, είτε ήταν υπάλληλοι, είτε αιρετοί, όπως οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΝ, ο Άλεκος ο Λυκομήτρος και ο Γιώργος ο Καχριμάνης.

Υδροδότηση Αραχναίου

 

Σε λίγο καιρό θα ξανά είμαστε στο ίδιο σημείο για να υδροδοτήσουμε το Μάνεση, τα Δενδρά, την Πουλακίδα». Όσον αφορά την επικείμενη υδροδότηση της Κάντιας και των Ιρίων, ό Δήμαρχος Ναυπλιέων υποστήριξε ότι «υπάρχει φάκελος ολοκληρωμένος από την ΔΕΥΑΝ στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Ο κ. Κωστούρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις πρώην Δημάρχους Μιδέας Νέλλη Τζιάρου και Γιωργία Νάσσου, για την υπάρχουσα υποδομή σε δίκτυα και δεξαμενές.