ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Καμπάνια για καθαρό Ναύπλιο

Καμπάνια με σύνθημα «Αν έγραφε το όνομα σου θα το πέταγες;» κάνει ο δήμος Ναυπλίου με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους δημότες για την καθαριότητα, με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει.
Με αφίσες που κολλήθηκαν σε διάφορες περιοχές οι δημότες καλούνται να συνδράμουν. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος «Παρά την έλλειψη προσωπικού και την πολύ μεγάλη μείωση των χρηματοδοτήσεων o Δήμος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να διατηρεί το Δήμο μας καθαρό και τα καταφέρνει».
Με σύνθημα «Αν έγραφε το όνομα σου θα το πέταγες;», ο κ. Κωστούρος ζητά την συνεργασία όλων προκειμένου «να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα σε ότι αφορά την καθαριότητα αυτού του Δήμου που αγαπάμε, που ζούμε, και εργαζόμαστε, εδώ που μεγαλώνουν τα παιδιά μας».
Τόνισε μάλιστα ότι «Αν συνεργαστούμε όλοι μεταξύ μας, είναι βέβαιο ότι η βελτίωση στην καθαριότητα του Δήμου μας θα είναι εντυπωσιακή και η ζωή μας πολύ καλύτερη».
Στο πλαίσιο της καμπάνιας, συνεργεία καθαριότητας προχώρησαν στον καθαρισμό και την απομάκρυνση των σκουπιδιών κατά μήκος του πάρκου του ΟΣΕ, μάζεψαν σκουπίδια, κλάδεψαν δέντρα, φυτά και τοποθέτησαν τις ενημερωτικές αφίσες.