Αρχείο

Ψηφιακή βιντεοσκόπηση αγωγών μεταφοράς λυμάτων

ΔΕΥΑΡΜ
Άργος, 15/10/2013
Αρ. Πρωτ.: 1330
 
Περίληψη διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού
 
Για την παροχή υπηρεσιών:
«Ψηφιακή βιντεοσκόπηση των αγωγών μεταφοράς λυμάτων
στην Ε.Ε.Λ. Άργους – Ναυπλίου»,
με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ
 
Προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά  για την παροχή υπηρεσιών: «Ψηφιακή βιντεοσκόπηση των αγωγών μεταφοράς λυμάτων στην Ε.Ε.Λ. Άργους – Ναυπλίου», με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 84.100,00 € χωρίς Φ.Π.Α. 23%  ή 103.443,00 € με Φ.Π.Α. 23% και χρόνο παροχής υπηρεσιών 2 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
 
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα κεντρικά γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ, Δαναού 3-5,  την 29-10-2013, ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης των προσφορών την 10:30 π.μ.
 
 Μετά το πέρας αυτής της ώρας λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών.
 
Δεκτοί στον διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή εταιρείες ή συμπράξεις που έχουν αντίστοιχη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακής βιντεοσκόπησης αγωγών, όπως αυτή περιγράφεται στην διακήρυξη.
 
Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής για ποσό που αντιστοιχεί στο 3% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., δηλαδή ποσού 2.523,00 € , διάρκειας 90 ημερών .
 
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο Γραμματείας της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. Αρμόδιος υπάλληλος η κα Δημοπάνα Χριστίνα , Δαναού 3-5, τηλέφωνο 2751023938–40.
Ο προεδρος της δ.ε.υ.Α.αρ.μ.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ