ΠολιτικήΑρχείο

Σταθερά βήματα για την ανάκαμψη της οικονομίας βλέπει ο Γκιόλας (Vid)

«Με τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις  θα ανοίξουμε το δρόμο προς την ανάπτυξη, για να έρθουν επενδύσεις, να υπάρξει μια νέα πνοή στην οικονομία της χώρας» τόνισε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας  σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ACTION  104,6  FM».

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Λαμπράκο ο κ. Γκιόλας αναφέρθηκε στη  μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για οικονομική ανάκαμψη, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, ενώ σχολίασε την πρόσφατη επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα και τα μηνύματα που έστειλε, σε παγκόσμιο επίπεδο, η παρουσία του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ στη χώρα μας.

Eρωτηθείς για το έργο της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής σχετικά με  τα «θαλασσοδάνεια» κομμάτων και ΜΜΕ τόνισε ότι «από τη μέχρι τώρα διαδικασία και όσα έχουν κατατεθεί, έχει προκύψει ότι σαφώς υπάρχουν πολιτικές ευθύνες σε περιπτώσεις υπέρμετρου δανεισμού, χωρίς μάλιστα ασφαλείς εγγυήσεις. Βεβαίως τα τελικά συμπεράσματα θα διατυπωθούν στο πόρισμα με την ολοκλήρωση των εργασιών της επιτροπής».

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης: