ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στον Κωστούρο

Η ώρα ήταν σχεδόν 7 και η αίθουσα“Αμάλθεια”, στο ξενοδοχείο Αμαλία ήταν ήδη γεμάτη.

 

Με μια πρώτη ματιά, έβλεπες πολίτες όλων των ηλικιών και από όλο το πολιτικό φάσμα της περιοχής. Σημαντικές προσωπικότητες του τόπου, απλοί άνθρωποι και νέοι της περιοχής. Άνθρωποι που σε προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν απέναντι και χθές ήταν μαζί, σε μια εκδήλωση που μετατράπηκε σε μεγάλη γιορτή. Δεν υπήρξαν συγκρούσεις, σχόλια, φωνές. Αντίθετα, το χειροκρότημα που δέχτηκε, τόσο ο Δήμαρχος όσο και η ομάδα εθελοντών του Δήμου Ναυπλίου, έργο του Δημάρχου Κωστούρου, όχι μόνο ήταν θερμό αλλά και ελπιδοφόρο.

 

Πράγματι, η υποδοχή που έλαβε η δημοτική παράταξη “Ναύπλιο, η επόμενη μέρα”, ήταν ενθουσιώδης.

 

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος παρουσίασε το όραμα της νέας του παράταξης, που έρχεται για να αντιπροσωπεύσει τις δυνάμεις της δημιουργικότητας, της ελπίδας, της προοπτικής, της σκληρής δουλειάς και των ηθικών αξιών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο λόγο του, χθές το απόγευμα.

 

Φανερά συγκινημένος με την προσέλευση των πολιτών, μίλησε για το έργο που έχει ήδη πραγματοποιηθεί στον ενάμιση χρόνο της θητείας του, τους 6 άξονες που δεσμεύτηκε να εφαρμόσει στη νέα του θητεία αλλά και για την ένταξη του λιμανιού, στο ΕΣΠΑ.

 

Το λιμάνι, ενά μεγάλο αναπτυξιακό έργο που όπως δήλωσε ο Δήμαρχος: “Αυτό το γεγονός θα αλλάξει την εικόνα της Πολής και του Δήμου μας. Θα δώσει δουλείες, θα ανακινήσει την οικονομία του Ναυπλίου και του Νομού μας”.

 

Ιδιαίτερη σημασία έδωσε στην ανάπτυξη του τουρισμού του Δήμου Ναυπλίου, ώστε να αξιοποιηθεί τόσο η ιστοριά μας, όσο και η φυσική ομορφιά του τόπου και ο Δήμος να γίνει απο τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς για όλο το χρόνο.

 

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου κάλεσε όλους τους πολίτες, να γίνουν συνοδηγοί του, σε μια υπέροχη πορεία που θα οδηγήσει μόνο μπροστά. 

 

ΚΩΝ/ΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΡΓΕΙΤΗ