ΚοινωνίαΑρχείο

Η Αργίτισσα που κατέκτησε το Κολοράντο των ΗΠΑ

 
Είναι νέα, όμορφη, μορφωμένη και έχει καταγωγή απο το Άργος.
 
Πρόκειται για την Ελληνίδα Ηλιάννα Λειβαδίτη που στέφθηκε την περασμένη Κυριακή “Miss Colorado USA 2014” και σε λίγους μήνες θα βρεθεί στο Μαϊαμι ανάμεσα στις νικήτριες των διαγωνισμών ομορφιάς από τις 52 πολιτείες των ΗΠΑ για να διεκδικήσει τον τίτλο ομορφιάς της “Miss USA 2014”.
 
Η Ηλιάννα, είναι 24 ετών, είναι παιδί Ελλήνων μεταναστών και έχει αποφοιτήσει απο το πανεπιστήμιο του Γουαϊόμινγκ όπου έχει πάρει πτυχίο στο Ποινικό Δίκαιο. Μιλάει καλά Ελληνικά, μιάς και επισκέπτεται κάθε χρόνο με την οικογένεια της την Ελλάδα και το πατρικό τους σπίτι στο Άργος. Αγαπάει την υγιεινή διατροφή και γυμνάζεται καθημερινά.
 
Ο πατέρας της όμορφης Ηλιάννας, Ηλίας Λειβαδίτης δήλωσε στο “ Έθνος της Κυριακής”: “Είμαι περήφανος για την κόρη μου.. Δεν το πίστευα ότι κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό. Χάρηκα πολύ γιατί αρχικά είχα ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να πάρει μέρος. Δεν ήθελα να απογοητευτεί, όμως εκείνη ήταν σίγουρη για την απόφασή της”
 
“Ηταν απίστευτο αυτό που έγινε. Ούτε η ίδια είχε συνειδητοποιή-σει ότι κατέκτησε τον πρώτο τίτλο. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο της. Είναι σημαντική η υποτροφία που πήρε αξίας περίπου 50.000 δολαρίων, γιατί θα τη βοηθήσει να προχωρήσει στις σπουδές της”
 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην δική μας Ηλιάννα και ευχόμαστε να κατακτήσει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για το 2014.