ΠολιτικήΑρχείο

Ξεφυτρώνει Βασιλικό κόμμα από το Πορτοχέλι;

Η δημιουργία φιλοβασιλικού κόμματος σχεδιάζεται με μυστικότητα στο Πορτοχέλι, το οποίο όπως λέγεται πρόκειται να “εκμεταλλευτεί” την συγκυρία της οικονομικής κρίσης, την απαξίωση των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων και την αύξηση των ποσοστών φασιστικών μορφωμάτων.
 
Δημοσιεύματα θέλουν τον Πρίγκιπα Νικόλαο και τη σύζυγο του Τατιάνα να έχουν καθημερινά ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το Πορτοχέλι όπου έχει στηθεί το …στρατηγείο τους. Ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού το ζευγάρι έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, κάτι που έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Άννα Μαρία που μένουν και αυτοί πλέον μόνιμα στο Πόρτο Χέλι.
 
Όπως λέγεται ότι η οικογένεια του τέως βασιλιά θεωρεί ότι η παρούσα συγκυρία είναι η πλέον κατάλληλη για την μεγάλη πολιτική κίνηση του Νικολάου, όπως έγραψε χαρακτηριστικά το «Κουρδιστό Πορτοκάλι». Μάλιστα γνωστοί επιχειρηματίες φέρονται να είναι έτοιμοι να στηρίξουν το εγχείρημα.
 
Εκτιμάται δε ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο βολεύει τη Νέα Δημοκρατία, αφού η δημιουργία κόμματος από τον Νικόλαο, θα συμβάλει στην πλήρη διάλυση της  Χρυσής Αυγής και θα απορροφήσει όσους φιλοχουντικούς ψηφοφόρους έφυγαν από το κόμμα του Καρατζαφέρη και πήγαν στο κόμμα του Μιχαλολιάκου.
 
Λέτε να το δούμε και αυτό;