ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ποιους φωτογραφίζει ο κ. Σωτ. Κωτσοβός

Περί  πτηνών

Με επιστολή του προς τα ΜΜΕ του Νομού, ο κ Κωτσοβός ασκεί (!)  κριτική στον τρόπο παρουσίασης ορισμένων συναδέλφων των πρόσφατων πλημμυρών του Άργους, κάνοντας το ολίσθημα να μην κατονομάζει σε ποιους απευθύνεται. Συγκεκριμένα η πτηνολογική έκθεση – ανακοίνωση του κ. Κωτσοβού, αναφέρει :

«ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑϊΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

        Αντι καμπάνιας συστράτευσης για την ανακούφιση των πληγέντων, αντι οργάνωσης με τη συμμετοχή αρμόδιων κοινωνικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων για την αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών, ο δήμαρχος και η παρέα του έστησαν νέα τηλεοπτική σειρά προβολής τους.

        Σ΄αυτήν πρωταγωνιστές είναι γνωστοί έμμισθοι κονδυλοφόροι και ρεπόρτερς με τη συμμετοχή πολιτών και συμβούλων, όπου χωρίς να τους ρωτούν ή να απαντούν για το μεγάλο θέμα των ζημιών και της θεομηνίας, στήνονται για να εξυμνούν τον δήμαρχο και να βρίζουν την αντιπολίτευση !

        Χαθηκε και ο παραμικρός σεβασμός στην νοημοσύνη όλων. Μαγική εινόνα οι πλημμύρες στον Δήμο. Τα αθηναϊκά μέσα δείχνουν ότι «πνιγήκαμε», μερικά γνωστά τοπικά όμως έχουν μόνο ευχαριστίες πρός τον ηγέτη και βολές κατα όλων των άλλων, απο σχολιαστές της πλάκας και καθ΄υπόδειξη άτομα.

       Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα ούτε στην πιο αρρωστημένη φαντασία. Ολοι οι συμπρωταγωνιστές αυτού του αίσχους, ξεπέρασαν όχι μονο το κάθε όριο της υποστήριξης και προπαγάνδας, αλλα  κτύπησαν κόκκινο στην γελοιότητα και την υποτέλεια. Σαν τους παπαγάλους και τις μάϊνες, που αποστηθίζουν και επαναλαμβάνουν το αφεντικό τους, για να τους βάζει σπόρια στο κλουβί.

       Περνάμε μέρες μεγάλης κρίσης τελικά, όχι βέβαια κρίσης συνείδησης, αφού  γι΄αυτή  δεν τίθεται θέμα…»