ΡεπορτάζΑρχείο

Γκάζια με εντολή δημάρχου στο Ναύπλιο

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρου, στα προβλήματα που συνάντησε η εργολαβία, με το ανύπαρκτο δίκτυο αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, που είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει η ανάπλαση.
 
Ο κος Κωστούρος με προσωπική του παρέμβαση έδωσε εντολή να ολοκληρωθεί η μελέτη για τον αγωγό ομβρίων σε χρόνο dt και ήδη από την Δευτέρα ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες. Το πρωί της Δευτέρας, έγινε η σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες των επιμέρους αγωγών στην Βασιλέως Κωνσταντίνου με στόχο να έχει ολοκληρωθεί το δίκτυο σε 3 – 4 ημέρες.
Έτσι, θα είναι έτοιμη η απαραίτητη υποδομή για να μπορέσει να συνεχιστεί το έργο της ανάπλασης που διακόπηκε την προηγούμενη εβδομάδα προκαλώντας τη μήνη των επαγγελματιών της περιοχής.
 
Να σημειωθεί ότι στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου εκτός από το ελλιπές και προβληματικό δίκτυο ομβρίων που βρήκαν τα συνεργεία που εκτελούσαν τις εργασίες της ανάπλασης, ανακάλυψαν και σωλήνες αμιάντου, οι οποίες ως γνωστόν έχουν απαγορευτεί γιατί είναι καρκινογόνοι.