ΚοινωνίαΑρχείο

Καμπόσος: Πόσιμο το νερό του Άργους

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το νερό και το πρόβλημα του Ναυπλίου δεν έχει καμιά σχέση με του Άργους» δήλωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνων Δ.Καμπόσος.
 
Ο Δήμαρχος Δ.Καμπόσος φαίνεται πως στηρίζει τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ  κ. Σχοινοχωρίτη που σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ενημερώσε άμεσα, όταν το προσωπικό διέγνωσε έστω και μικρή θολότητα και  υποκατέστησε τις πηγές και έτσι δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ποιότητα του νερού, του οποίου τα χαρακτηριστικά είναι μέσα σε όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο όρια, σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν γίνει. 
 
Το νερό του Άργους είναι πόσιμο και οι εντολές του δημάρχου και του προέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ είναι να ενταθούν σε ημερήσιοι οι έλεγχοι που παλαιότερα γίνονταν  κάθε 2-3 ημέρες.
 
Ο κ.Καμπόσος τόνισε οτι οι πολίτες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς πως θα τους ενημερώσουν άμεσα, αν υπάρξει τυχόν πρόβλημα με το νερό.
 
Ο κ.Καμπόσος δήλωσε για την αντιπολίτευση του Δήμου  οτι: «οι ανεύθυνες αντιπολιτευτικές φωνές τρομοκρατίας έχουν φανερά στόχο τον αποπροσανατολισμό αλλά θα πρέπει αποφεύγουν τα ευαίσθητα θέματα όταν επιλέγουν αγκομαχώντας να παραμένουν στη δημοσιότητα».