ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τι γυρεύουν οι ένστολοι στους Δήμους Ναυπλιέων και Άργους;

Δεν μας είχαν συνηθίσει οι ένστολοι της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν τόσο μαζικά στα κοινά του τόπου.
Φαίνεται όμως πως τα πράγματα στους Δήμους έχουν αλλάξει καθώς αρχίζουν να ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2014.
 

Ήδη έχουν ανακοινωθεί 2 υποψηφιότητες για το Δήμο Ναυπλιέων.
Η μία του Ταξιάρχη Μπακλαγή, ο οποίος υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Χ.Γραμματικόπουλου και η άλλη του Νικόλαου Μπόμπου, απόστρατου του Λιμενικού, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Δημάρχου Δ.Κωστούρου.
 
Βέβαια η αλλαγή στη στάση των ενστόλων είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται απο την προηγούμενη τετραετία με τη συμμετοχή στο συνδυασμό του Π.Αναγνωσταρά και την εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων του Γ.Τζαρίμα, αστυνομικού και του Ν.Αρματά, απόστρατο της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος είχε διατελέσει Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας.

 

Σήμερα λοιπόν, επί Δημαρχίας Κωστούρου, ο Γ.Τζαρίμας είναι Αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Μιδέας και ο Ν.Αρματάς, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ. Και οι δύο φαίνεται οτι θα στηρίξουν τον Δήμαρχο Κωστούρο.
 

 
Για το Δήμο Άργους Μυκηνών δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη υποψηφιότητες αλλά αναμένεται να ανακοινωθούν και εκεί υποψηφιότητες ενστόλων.
 
Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2010  είχαν εκλεγεί με το συνδυασμό του Δ.Καμπόσου ο Α.Κουκουβές και με το συνδυασμό του Γ.Αναγνώστου, ο Γ.Σαρρής, Αστυνομικοί και οι δύο.

 
 
Πόσοι ακόμη ένστολοι θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια των Δήμων; Αναμένουμε…