ΑθλητισμόςΑρχείο

3 Μετάλλια στο Άργος

Μεγάλη επιτυχία για τον Γυμναστικό Αθλητικό σύλλογο Ταεκβοντό Άργους στο Trelleborg της Σουηδίας, όπου πραγματοποιήθηκε, το ¨TRELLEBORG OPEN 2014¨, στις 8 & 9 Φεβρουαρίου 2014.
 
Ο ΓΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΥΣ, συμμετείχε με τρεις αθλητές και κατάφερε να κερδίσει ισάριθμα μετάλλια.
 
Η διοργάνωση είναι διεθνής, με 1250 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών,  απο  ολόκληρο τον κόσμο.
 
Οι αθλητές που κέρδισαν τα 3 μετάλλια είναι οι :
Η Μαρία Κουκουμέλου, στα +59 kg κορασίδων, κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, αφού κέρδισε στον ημιτελικό αθλήτρια από την Βοσνία Ερζεγοβίνη και στον τελικό αθλήτρια από τη Σουηδία.
 
Ο Παναγιώτης Τρίχας, στα -45 kg παίδων, κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, κερδίζοντας στον προημιτελικό αθλητή από την Τσεχία, αλλά ηττήθηκε στον ημιτελικό από αθλητή της Νορβηγίας.
 
Ο Ανδρέας Ψυχογυιός, στα -61 kg παίδων, κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, χάνοντας στον ημιτελικό της κατηγορίας, από Ιταλό αθλητή.
 
«Πολλά τα οφέλη για τους αθλητές του Άργους, που συμμετείχαν στο τουρνουά» δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Κανέλλος, τονίζοντας επίσης ότι: « H αργολική αθλητική νοοτροπία, έχει κάνει βήματα μπροστά, αφού σε τόσους δύσκολους καιρούς, η αργολική κοινωνία θεωρεί, πλέον, προτεραιότητα τον αθλητισμό και με πολλές θυσίες προχωρεί μπροστά με τα ανάλογα αποτελέσματα»