ΑθλητισμόςΑρχείο

Τουρνουά Μπιλιάρδου στο Άργος

Το “DELUXE” μετά από προτροπή των οπαδών του μπιλιάρδου, διοργανώνει Τουρνουά Αμερικανικού Μπιλιάρδου 28/2/2014, 1/3/2014 και 2/3/2014.

Οι αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 18:00-24:00 μμ, στις εγκαταστάσεις καταστήματος θα διεξαχθούν με σύστημα αγώνων πυραμίδας, απλού νοκ-άουτ σε 7 νικηφόρα παιχνίδια με δικαιωμα του χαμενου σε τρια αβατζο. Οι αγώνες είναι ανοικτοί προς συμμετοχή αλλά και στο κοινό το οποίο θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και να εμψυχώσει από κοντά όσους υποστηρίζει . Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί την καλύτερη αφορμή μύησης στον μαγικό κόσμο του μπιλιάρδου, ενός αθλήματος που έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα.

Εγκαταστάσεις:
Η αίθουσα βρίσκεται στην οδο εθνικης αντιστασεως 13 (εναντι πειρατων του νοτου) στο ΑΡΓΟΣ καταλαμβάνοντας έκταση 220 τ.μ και περιέχει 4 τραπέζια αμερικανικού μπιλιάρδου. Επίσης διαθέτει 2 υπολογιστές για παιχνίδια και σερφάρισμα , ενώ οι χώροι του καφέ και του μπαρ πλαισιώνονται από προτζεκτορα για να απολαύσετε όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο κατάστημα με κόστος συμμετοχής 10 ευρω. ΕΠΑΘΛΑ: 1ος νικητης 150 Ε. 2ος νικητης 50 Ε. 3ος νικητης δωρο μια στεκα.
  — στην τοποθεσία Deluxe Coffee and Play.