ΑθλητισμόςΑρχείο

Το Κιβέρι κατέκτησε το κύπελλο στον τελικό της ΕΠΣΑ

Στα χέρια του Ερμή Κιβερίου κατέληξε το Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας 2014, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Κορωνίδας Κοιλάδας στα πέναλτι με 3-1, με την κανονική διάρκεια να λήγει ισόπαλη 1-1.

Ο τελικός είχε εκρηκτικό ξεκίνημα, καθώς στο 11’ η Κορωνίδα προηγήθηκε στο σκορ, με τον Νέτζα με σουτ να κάνει το 0-1. Η απάντηση του Ερμή δεν άργησε και στο 32’ ο Φίλης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Παρά τις ευκαιρίες και των δύο ομάδων, το 90λεπτο έληξε 1-1, ενώ γκολ δε σημειώθηκε ούτε στην παράταση. Στα πέναλτι ο Ερμής αποδείχτηκε πιο… ψύχραιμος και με σκορ 3-1 πήρε τη νίκη και το τρόπαιο!

Τον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας παρακολούθησε και ο υπουργός Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Γιάννης Ανδριανός ο οποίος και απένειμε το κύπελλο στον κυπελλούχο ΕΡΜΗ Κιβερίου. Επίσης ο Δήμαρχος Άργους κ. Δημήτρης Καμπόσος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δούρος και Πετσέλης καθώς και ο πρόεδρος του ΔΑΚ Άργους κ. Γιάννης Νότης.Από πλευράς ΕΠΣΑ παρόντες ο πρόεδρος κ.Γιάννης Αποστολόπουλος ,οι αντιπρόεδροι κ.κ. Σιδέρης, Ματζούνης, Καλλιάνος και οι σύμβουλοι κ.κ.Γαλανόπουλος, Ουλής και Σταμάτης.

Ερμής Κιβερίου (Λουκάς Κούρος): Κοσιώτης, Δρούλιας, Παναγόπουλος, Φίλης, Σελλής, Καζάς, Καλυβόπουλος, Σαμαρτζής (68’ Μπάρδης), Βαρβουλέτος (62’ Αιβαλιώτης), Δημακός, Σαρρής

Κορωνίδα Κοιλάδας (Δημήτρης Αποστόλου): Ι. Αποστόλου, Γκρεβτσίδης, Ψωμάς, Σαγκατέλωφ, Δώρας, Μέγας, Α. Αποστόλου, Αντωνόπουλος, Κούσης (73’ Ι. Γιαννακόπουλος), Νέτζα, Κογιοκάρου.

 

ΠΗΓΗ