Αρχείο

Χρήσης εγκαταστάσεων υδροδότησης πλωτών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νομός Αργολίδας
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου.    
 
Aρ. πρωτ  200
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
 
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου σύμφωνα με την υπ αριθ.57/2014 πράξη του Δ/Σ και το αριθ.18058/696/14 έγγραφο Γ.Γ.Απ.Δ/σης Πελ/σου – Δυτικής Ελλάδας- Ιονίου
  ( νομιμότητα) διακηρύττει ότι:
Στις 3 Απριλίου  2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12η πρωινή ώρα και έναρξης της δημοπρασίας εκτίθεται σε δημόσιο προφορικό πλειοδοτικό διαγωνισμό η  παραχώρηση χρήσης απλής χρήσης των εγκαταστάσεων υδροδότησης πλωτών μέσων που καταπλέουν στο λιμένα
Η διάρκεια της παραχώρησης  ορίζεται για  δύο (2) έτη  και η ημερομηνία έναρξης και λήξης της παραχωρήσεως θα αναγράφεται επί της απόφασης έγκρισης των πρακτικών δημοπρασίας.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί ενώπιον τριμελούς Επιτροπής του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου στα γραφεία του -Ηρακλέους 4- Ναύπλιο. Ως ελάχιστο όριο εκκινήσεως ορίζονται τα 3.234,00 ευρώ ( ετησίως).
Για την συμμετοχή στη δημοπρασία, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν στην Επιτροπή που διενεργεί αυτήν, μέχρι την 11.30 π.μ. της 3/4/2014   τα πιο κάτω δικαιολογητικά:
Υπεύθυνη Δήλωση του προσφέροντος ότ ι έλαβε γνώση των όρων της παρούσας Διακήρυξης τους οποίους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως
 Πιστοποιητικό Φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας του φυσικού προσώπου ή προκειμένου περί εταιρείας και του νομίμου εκπροσώπου της ή δήλωση που προβλέπεται από τον Ν. 1599/86 “‘ περί του ότι κατέθεσε αίτηση ενώπιον της αρμόδιας αρχής για την έκδοση του και ότι θα το προσκομίσει στην Υπηρεσία πριν από την κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού, εφόσον πλειοδοτήσει”. Εξυπακούεται ότι πρέπει να προσκομίσει τα πιστοποιητικά πριν την κατακύρωση, διαφορετικά και αν ακόμα πλειοδοτήσει δεν θα γίνει κατακύρωση στο όνομα του. Επίσης, εφόσον πρόκειται για εταιρία, πιστοποιητικό περί μη πτωχεύσεως και εάν πρόκειται για κοινοπραξία το πιστοποιητικό θα αφορά όλες τις επιμέρους εταιρίες που συναπαρτίζουν την κοινοπραξία.
 Βεβαίωση από την ταμειακή Υπηρεσία του Δ.Λ. Τ.Ναυπλίου ότι δεν έχει καμία οφειλή  προς το ΔΛΤΝαυπλίου. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος έχει χώρο που του έχει παραχωρηθεί από το ΔΛΤΝ η οφειλή του δεν θα ξεπερνά την οφειλή ενός μηνός ήτοι του τρέχοντος μηνός που διεξάγεται ο διαγωνισμός. Σε αντίθετη περίπτωση αποκλείεται από τον δημοπρασία .
 Βεβαίωση από την ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων ότι δεν έχει οφειλές προς το Δήμο είτε με την σημερινή του Νομική μορφή ( Δήμος Ναυπλιέων),είτ ε με την παλαιότερη( Δήμος Ναυπλίου)  ούτε και στους τέως  δήμους που απαρτίζουν τον σημερινό Δήμο Ναυπλιέων ( Ασίνης Νέας Τίρυνθας, Μηδέας),.Σε περίπτωση εταιρείας, το καταστατικό της όπως δημοσιεύτηκε και εγκρίθηκε αρμοδίως.
 Εγγύηση συμμετοχής ποσού 270,00 € σε ανεπιφύλακτη εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης στην Ελλάδα Τράπεζας ή σε Γραμμάτιο Παρακατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την καλή εκπλήρωση των όρων συμμετοχής στον διαγωνισμό, εξαμήνου τουλάχιστον ισχύος. Επίσης είναι δυνατή η προσκόμιση εγγυητικής επιστολής σε ευρώ από αλλοδαπή Τράπεζα αναγνωρισμένη από την Ε.Ε. Διευκρινίζεται ότι εκείνοι οι οποίοι δεν θα υποβάλλουν πλήρη δικαιολογητικά αποκλείονται από τον διαγωνισμό.Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.
  Σε περίπτωση συμμετοχής στο διαγωνισμό νομικών προσώπων, θα υποβάλλεται από αυτά, εκτός από το αντίγραφο του εταιρικού τους, και πλήρης σειρά επίσημων εγγράφων, από τα οποία θα αποδεικνύεται η νόμιμη σύσταση και λειτουργία τους όπως: (α) για τους διαχειριστές, στις περιπτώσεις των εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και των προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.) και για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο για τις ανώνυμες εταιρείες (Α.Ε.), απόσπασμα ποινικού μητρώου ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο αρμόδιας διοικητικής ή δικαστικής αρχής, από το οποίο να προκύπτει ότι τα ανωτέρω πρόσωπα δεν έχουν καταδικαστεί με αμετάκλητη δικαστική απόφαση και (β) πιστοποιητικά της τελευταίας εκκαθάρισης τους από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή.
Στον διαγωνισμό δεν γίνονται δεκτοί:
α)   Όσοι έχουν αποκλεισθεί από διαγωνισμούς του Δημοσίου και ΝΠΔΔ.
β) Όσοι έχουν υποπέσει σε σοβαρό παράπτωμα κατά την άσκησητης επαγγελματικής τους δραστηριότητας.
γ)  Όσοι αποκλείστηκαν τελεσίδικα (έκπτωση, κλπ) από ΔημόσιαΥ πηρεσία ή Ν.Π.Δ.Δ., γιατί δεν εκπλήρωσαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.
δ) Όσοι είναι ασυνεπείς· στην εκπλήρωση τόσο των συμβατικών τους υποχρεώσεων όσο και των υποχρεώσεων τους εν γένει προς το Δημόσιο και Ν.Π.Δ.Δ..
ε Όσοι έχουν κάνει ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις κατά την παροχή πληροφοριών που ζητούνται από την Υπηρεσία.
ζ)  Όσα φυσικά ή νομικά πρόσωπα του εξωτερικού έχουν υποστεί αντίστοιχες με τις παραπάνω κυρώσεις.
η)Εταιρείες , φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή και μέλη αυτών και γενικά όσοι είναι οφειλέτες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου και δεν έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους με το ΔΛΤΝ  ή δεν καταβάλλουν αυτές σύμφωνα με την ρύθμιση ή οφείλουν περισσότερες των δύο δόσεων της ρύθμισης ή  έχουν δικαστικές εκκρεμότητες από παλιότερες παραχωρήσεις τόσο με το ΔΛΤΝ όσο και με το Δήμο Ναυπλιέων ή οι ωφειλές τους έχουν βεβαιωθεί στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ
Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί πλειοδότης ή η προσφορά κριθεί ασύμφορη η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 10 Απριλίου  2014 ημέρα Πέμπτη   στον ίδιο τόπο, ίδια ώρα και με τους αρχικούς όρους.
Οι σχετικοί όροι προς παραχώρηση  χώρων είναι κατατεθειμένοι στο γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα.
 
Ναύπλιο 10/3/2014
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΣΤΑΥΡΟΣ  ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ