ΚόσμοςΑρχείο

Οι Γερμανοί επιστρέφουν σε Τολό και Ναύπλιο

Θα βουλιάξει από κόσμο το καλοκαίρι το Τολό και άλλοι τουριστικοί προορισμοί της Πελοποννήσου που βρίσκονται στο τόξο των χώρων πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Ολυμπία, Μυκήνες, Επίδαυρος, Μυστράς), αν πετύχουν τα σχέδια του Γερμανικού Τour Operator FTI.

 

Οι Γερμανοί τουρίστες χάρη στην προώθηση του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος που γίνεται, ανακαλύπτουν και πάλι μετά από πολλά χρόνια τις περιοχές που αγάπησαν για τις διακοπές τους και οι γονείς τους πριν πολλά χρόνια.

 

Ο γερμανικών συμφερόντων Τour Operator FTI έχει ενισχύσει τα προγράμματά του για φέτος στην Ελλάδα, εντάσσοντας νέους προορισμούς στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα το Τολό, το Ναύπλιο, την Καλαμάτα και το Καλό Νερό.

 

Μάλιστα όπως έχει επισημάνει ο επικεφαλής του Τour Operator, πουθενά αλλού 4 χώροι πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO δεν βρίσκονται τόσο κοντά όσο η Ολυμπία, οι Μυκήνες, η Επίδαυρος και ο Μυστράς.

 

Το πρόγραμμα θα τρέξει από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο και διατίθεται σε 10.000 ταξιδιωτικά γραφεία. Μάλιστα, υψηλόβαθμο στέλεχος από την FTI δήλωσε για τον ελληνικό προορισμό ότι «δεν θα υπάρξει δυνατότητα γι’ αυτούς που θα κάνουν αργά την κράτησή τους. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα γεμίσει»