ΠολιτικήΑρχείο

Παρατρεχάμενοι προσπάθησαν να καπελώσουν αθλητές

Ενσταντανέ με τους αθλητές που αγωνίστηκαν στον Μαραθώνιο, έσπευσαν να βγάλουν διάφοροι παρατρεχάμενοι που συνηθίζουν να κυνηγούν κάθε φορά τα φλας δίπλα και …ξώφαλτσα σε αυτούς που αποτελούν το θέμα της είδησης.

 

Έτσι, και στον 1ο Μαραθώνιο που έγινε στο Ναύπλιο, ξεροστάλιασαν για ένα πλάνο δίπλα στους Μαραθωνοδρόμους, διάφοροι τύποι που φιλοδοξούν να γίνουν το θέμα της ημέρας, κυνηγώντας τον φακό των φωτορεπόρτερς. Φιλόδοξοι τύποι, που νομίζουν ότι αν γεμίσουν τον τόπο με φωτογραφίες τους, θα κερδίσουν πόντους.

 

Κάποιοι λοιπόν παρατρεχάμενοι, γέμισαν με φωτογραφίες τους το διαδίκτυο, λίγες ώρες μετά την λήξη του αγώνα …χαρίζοντας χαμόγελα δίπλα στους αθλητές, από τους οποίους βέβαια δεν κατάφεραν να πάρουν τις δάφνες.

 

Οι φιγούρες αυτών των ανθρώπων ήταν τόσο αστείες, που φαίνονται να ξεπροβάλουν από παντού, κολλώντας το σώμα τους πάνω στα σώματα των αθλητών για να χωρέσουν στο πλάνο, ή παίρνοντας πρώτη θέση στον τηλεοπτικό φακό, βγάζοντας στην άκρη της οθόνης τον συνεντευξιαζόμενο.

 

Ανάμεσα τους και κάποιοι επίσημοι που επιχείρησαν να πράξουν το ίδιο, μπαίνοντας επανειλημμένως δίπλα από τους αθλητές, ώστε να φωτογραφηθούν μαζί τους, νομίζοντας ότι θα κερδίσουν κάτι από την δόξα των τελευταίων.

 

Επειδή οι εντυπώσεις που αφήνουν σε όλο τον κόσμο αυτές οι τακτικές είναι οι πλέον άσχημες, η ηλεκτρονική έκδοση του «α», δεν θα δημοσιεύει τις φωτογραφίες τους. Κι ας κουράστηκαν αυτές οι τραγικές φιγούρες, περιμένοντας μέχρι το τέλος του Μαραθωνίου για να φωτογραφηθούν…