ΡεπορτάζΑρχείο

Το χαμένο ψαλίδι και τα σπρωξίδια για την κορδέλα

Με τελετές εγκαινίων φαίνεται ότι θα φτάσουμε μέχρι τις εκλογές. Στην προκειμένη περίπτωση εγκαινιάστηκε το γνωστό ως «γεφύρι της Άρτας», ο περιβόητος καινούριος δρόμος του Λυγουριού που κατασκευαζόταν για πολλά – πολλά χρόνια.

 

Εκείνο όμως που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση δεν είναι ότι επιτέλους ολοκληρώθηκε ένα έργο που θα έπρεπε να είχε τελειώσει από τον προηγούμενο …αιώνα, αλλά ο συνωστισμός των υποψηφίων κάθε είδους και τα σπρωξίδια που καταγράφηκαν μεταξύ τους, για να πιάσουν την κορδέλα και να χωρέσουν στο πλάνο των φωτογράφων.

 

 

Μόνο που με όλο αυτό τον χαμό δεν μάθαμε ποιος ήταν αυτός που τελικά έκοψε την …κορδέλα. Κάτι που δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ, αφού ο φωτογραφικός φακός δεν αποτύπωσε το ψαλίδι, όπως φαίνεται μετά από την ειδική επεξεργασία που κάναμε στην φωτογραφία.

 

 

Έτσι, ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα μπορεί να ξέρει ποιός ήταν αυτός που επικράτησε των συνωστισθέντων…

 

Παρεμπιπτόντως, όλη αυτή η κινητοποίηση έγινε για το συγκεκριμένο πλάνο, αφού όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, εκτός των συνηθισμένων επισήμων, ελάχιστοι άλλοι παραβρέθηκαν.

 

Δείτε το Video με την παρουσίαση της διαδρομής που είχε καταγράψει η κάμερα της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Αναγνώστη» και παρουσιάσαμε τον Ιανουάριο.