ΚοινωνίαΑρχείο

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών για τους φαρμακοποιούς της Αργολίδας

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, εκδήλωση στα πλαίσια της απονομής των πιστοποιητικών εκπαίδευσης του Ε.Ε.Σ στους συναδέλφους που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση του πιστοποιημένου σεμιναρίου 24 ωρών “Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς”.

Εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας

Το σεμινάριο είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο 2018 από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. σε συνεργασία με τον Π.Φ.Σ. και το Ι.Δ.Ε.Ε.Α.Φ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σ. κος Ηλιόπουλος Ιωάννης, ο αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ κος Λευτέρης Γκούντης και οι εκπαιδευτές κα Δήμητρα Τζίμου, κα Σοφία Χρόνη και κα Αναστασία Μιχαλοπούλου καθώς και τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας.

Εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας

Στα πλαίσια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από την πρόεδρο κα Αριστέα Κατσουλάκου εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. για την ανεκτίμητη και ανιδιοτελή εθελοντική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και για την πολύτιμη γνώση που προσέφεραν στα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια “Α΄ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς”.

Εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας

Κατόπιν της παρακολούθησης των σεμιναρίων αυτών ο Φαρμακευτικός Σύλλογος θα ήθελε να προτρέψει όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αντίστοιχα σεμινάρια του Ε.Ε.Σ, διότι η εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για τη ζωή όλων.