ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών πληρώνει τα έξοδα του Τσουρδίνη

Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε θίξει το θέμα με τον πρωταθλητή μας Μάριο Τσουρδίνη, ο οποίος λόγω οικονομικών δυσχερειών κινδύνευε να μη δώσει το παρών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται σε δύο περίπου εβδομάδες στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, καθώς η ομοσπονδία του Ταεκβοντό ζητούσε απ’ όλους τους αθλητές να πληρώσουν τα έξοδα από τη τσέπη τους, για τη συμμετοχή σε μια διοργάνωση με εθνικές ομάδες. Τελικά στην περίπτωση του Αργείου πρωταθλητή βρέθηκε λύση, και αυτή δώθηκε από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών. Το  ΓΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΥΣ ευχαριστεί με την παρακάτω επιστολή την δημοτική αρχή γι’ αυτή της την κίνηση:

Το Δ.Σ, του ΓΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΥΣ, ευχαριστεί το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, κο Δημήτρη Καμπόσο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ, κο Νικόλαο Γκαβούνο και όσους άλλους συντέλεσαν, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο αθλητής του συλλόγου μας και μέλος της εθνικής ομάδας Ταεκβοντό, Μάριος Τσουρδίνης, προκειμένου να συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, από τις 1έως τις 4 Μαΐου.

Η οικονομική κατάσταση που έχουμε περιέλθει είναι εξαιρετικά δύσκολη, με αποτέλεσμα, χωρίς την οικονομική στήριξη του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ο αθλητής θα αδυνατούσε να συμμετάσχει.