ΡεπορτάζΑρχείο

Αντίστροφη μέτρηση για το Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο – Δείτε το πρόγραμμα

Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει το Mediterranean Yacht Show, μία μεγάλη έκθεση για τους λάτρεις και διεθνείς επαγγελματίες του χώρου των τουριστικών σκαφών. Η έκθεση που γίνεται για πρώτη φορά, θα διεξαχθεί στην πόλη του Ναυπλίου 3-7 Μαϊου, και αναμένεται να φιλοξενήσει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.
 
Το yachting είναι το πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό μέρος του θαλάσσιου τουρισμού, γιατί απευθύνεται σε τουρίστες πολύ υψηλού κοινωνικού και εισοδηματικού επιπέδου, καθώς και σε ανθρώπους που είναι διεθνώς αναγνωρίσιμοι, οι οποίοι δημιουργούν τεράστια διαφήμιση και τουριστικό ρεύμα για την Ελλάδα.
 
Το Mediterranean Yacht Show απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του εξωτερικού οι οποίοι πάνω από το 95% καλύπτουν τα ναύλα στα επανδρωμένα σκάφη στην Ελλάδα. Στην πενθήμερη έκθεση θα πάρει μέρος η «crème de la crème» των επανδρωμένων επαγγελματικών σκαφών με ελληνική και κοινοτική σημαία, και μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας, όπως: AB Felix, Aris Drivas Yachting, Atalanta Golden Yachts, Athens Yachts, Big Blue Yachting Cape4 Yachting, Istion Yachting, Megisti Blue Yacht Charters, North Star Yachting, Parsifal Yachting και Seascape Yacht Charter.
 
Ακόμη ένα θετικό στοιχείο για το μοναδικά όμορφο και ιστορικό λιμάνι της Πελοποννήσου, είναι πως το Mediterranean Yacht Show αρχίζει μια μέρα μετά τη λήξη της αντίστοιχης έκθεσης στη Γένοβα, επιτρέποντας σε πολλούς επισκέπτες (διεθνείς charter brokers, Έλληνες επαγγελματίες και δημοσιογράφους του εξειδικευμένου τύπου απ’ όλο τον κόσμο) να συνεχίσουν τα ταξίδι τους στην Ελλάδα και να επισκεφθούν την έκθεση που θα προσθέσει αίγλη στο Ναύπλιο.
 
Το Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (GYA).

Δείτε το Πρόγραμμα