ΡεπορτάζΑρχείο

Από ψαλίδια άλλο τίποτα στα εγκαίνια της έκθεσης…

Οργανωμένοι οι επίσημοι αυτή τη φορά στα εγκαίνια της έκθεσης τουριστικών σκαφών στο Ναύπλιο. Μετά το “φιάσκο” στα εγκαίνια του καινούριου δρόμου του Λυγουριού, όπου έσπευσαν όλοι να φωτογραφηθούν με φόντο τη κορδέλα, αλλά χωρίς ψαλίδι, πήραν το μάθημά τους και εμφανίστηκαν πιο άρτια εξοπλισμένοι.
Αυτή τη φορά τα ψαλίδια ήταν δύο, όπως φαίνεται παρακάτω και στο ζουμαρισμένο πλάνο. Κάποιοι φαίνεται ότι μείνανε με το παράπονο, αφού προβάδισμα είχε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού Μιχάλης Σκουλικίδης. Έτσι λοιπόν χωρίς …ψαλίδι έμειναν ηχηρά ονόματα όπως ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες, ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. 
 

Ο φωτογραφικός φακός μπορεί να εστίασε για ακόμα μια φορά στους επισήμους, αλλά οι πολλοί επισκέπτες της έκθεσης εστιάσαν στις υπέροχες θαλαμηγούς, ορισμένες από αυτές πραγματικά έργα τέχνης. Από τα εγκαίνια έλειψε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος, ο οποίος, όπως ήταν φυσικό, προτίμησε να πάει στην βράβευση της κόρης του Φαίης στην ετήσια εκδήλωση του Αργολικού Γ.Σ. Ναυπλίου.

Το 1ο Mediterranean Yacht Show θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη, και αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες, μοιράζοντας απλόχερα μοναδικές εικόνες στην πόλη του Ναυπλίου.

Η πόλη ήδη έχει αρχίσει να καρπώνεται τα οφέλη από αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο αφού η κίνηση στα καταστήματα αυτές τις ημέρες είναι πολύ αυξημένη, αλλά και σε παγκόσμια προβολή που μπορεί να την χρησιμοποιήσει ως παρακαταθήκη για το μέλλον.