ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Ερμής Κιβερίου έχασε το κύπελλο μέσα σε ένταση

Ο Ερμής Κιβερίου αν και προσπάθησε, τελικά δεν τα κατάφερε στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών, όπου και ηττήθηκε από τον πανερυθραϊκό με 2-1. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας φέτος έχει βαρεθεί να σηκώνει κούπες, αφού έπειτα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών, κατέκτησε και το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Από το παιχνίδι που διεξήχθη στην Κόρινθο δεν έλειψε και η ένταση, καθώς λίγο πριν από το τέλος υπήρξαν μικροσυμπλοκές μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, λόγω ενός δυνατού μαρκαρίσματος, και για περίπου δέκα λεπτά υπήρξε διακοπή.

Στα του ματς, ο Πανερυθραϊκός προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με γκολ του Τσίπρα, για να ισοφαρίσει στο αντίστοιχο λεπτό της επανάληψης (52’) η κυπελλούχος ομάδα της Αργολίδας με γκολ του Μπεξή. Στο 55’, όμως, ο Παπάζογλου έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Πανερυθραϊκό, με το 2-1 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος, παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα του Κιβερίου.

Λόγω της έντασης που υπήρξε προς το τέλος του ματς, αποβλήθηκαν οι Μολφέσης και Γκόλιας από τον Πανερυθραϊκό και οι Κοζιώτης και Φίλης από τον Ερμή.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γλυνός, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Αδραχτάς (90’+1 Μίχος, 102’ Πήδουλας), Λάσκαρης, Τσίπρας (81’ Γιαννόπουλος), Αντωνιάδης, Παπάζογλου.
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Διαμαντής (46’ Δρούλιας), Δρούγκας, Φίλης, Σελής, Κατζάς (77’ Βαβουλέτος), Καλυβόπουλος, Μπάρδης (72’ Κεχαγιάς), Μπεξής, Δημάκος, Σαρρής.