ΡεπορτάζΑρχείο

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα ψαλίδια για μια κορδέλα !!!

Όχι ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα ψαλίδια χρειάστηκαν για να κοπεί μια κορδέλα εγκαινίων στο Ναύπλιο. Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους έβγαλαν από την τσέπη τους και από ένα ψαλίδι και στριμώχτηκαν για να κερδίσουν ένα καρέ από τα πλάνα των φωτορεπόρτερς. Και πράγματι τα φλας άστραψαν στο αστείο θέαμα που παρουσιάζεται σε αυτού του είδους τις τελετές.

Το γνωστό λοιπόν ανέκδοτο με τους πέντε Πόντιους που χρειάζονται για να βιδώσουν μία λάμπα (χωρίς να έχουμε τίποτα με τους συμπαθέστατους Πόντιους) ωχριά, μπροστά στο καινούργιο …ανέκδοτο που συνέβη στα εγκαίνια του 1ου Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο.

Η εικόνα μαρτυρά το τί ακριβώς συνέβη: Ενώ στο πλάνο με την κορδέλα εμφανίζονται δύο ψαλίδια, στο αμέσως προηγούμενο πλάνο τα ψαλίδια είναι τέσσερα. (Φαίνεται ότι οι παριστάμενοι ντράπηκαν και έβαλαν στη συνέχεια τα μισά ψαλίδια στην τσέπη).

Δείτε την αμέσως προηγούμενη ανάρτηση με την κορδέλα και τα δύο από τα τέσσερα ψαλίδια ΕΔΩ!

Δείτε όμως τί συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε κάποια άλλα εγκαίνια που οι πρωταγωνιστές ξέχασαν το ψαλίδι, αλλά σαν να μην τρέχει τίποτα προσποιούνται σχεδόν όλοι ότι κόβουν την κορδέλα. ΕΔΩ !!!