ΡεπορτάζΑρχείο

Το νέο σποτ της Digea έχει ως πρωταγωνιστή το Ναύπλιο

Δωρεάν διαφήμιση για το Ναύπλιο από την Digea, καθώς διάλεξε την 1η πρωτεύουσα της Ελλάδας για να γυρίσει το τηλεοπτικό σποτ που θα παίζει όλο τον Μάιο από τους τηλεοπτικούς δέκτες των μεγάλων καναλιών ανά την Ελλάδα. Έτσι λοιπόν η μετάβαση της Πελοποννήσου στην ψηφιακή εποχή, περνάει πρώτα από το Ναύπλιο.

Το σποτ ξεκινά με πλάνα από κτήρια της ιστορικής πλατείας Συντάγματος, που φωτίζονται από το φως του ήλιου που Ανατέλλει. Κατόπιν η τηλεοπτική κάμερα στήνεται στο ρολόι της Ακροναυπλίας και από εκεί συλλαμβάνει το πασίγνωστο και πολυφωτογραφημένο πλάνο της παλιάς πόλης και του λιμανιού του Ναυπλίου από ψηλά, με το Μπούρτζι στο βάθος.

Στη συνέχεια προβάλλεται μια οθόνη που έχει στηθεί στη μέση της Βασιλέως Κωνσταντίνου από την οποία ξεπετάγεται ο ήλιος που ανατέλει πλέον πάνω από όλη την Πελοπόννησο και ακούγεται το μήνυμα σχετικά με την λειτουργία της Digea.

Τα μοναδικά πλάνα που θα προβάλλονται όλο το μήνα από τους δέκτες όλων των τηλεοπτικών σταθμών συνιστούν μια πολύτιμη διαφήμιση για την πόλη του Ναυπλίου σε όλη την Ελλάδα, και μάλιστα σε μια περίοδο που ο κόσμος σχεδιάζει τις καλοκαιρινές του διακοπές…