ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κανόνες λειτουργίας λαϊκής αγοράς στο Ναύπλιο

Οι άδειες μικροπωλητών και παραγωγών στην λαϊκή αγορά, η χωροθέτηση των πάγκων, καθώς και η καθαριότητα του χώρου τόσο τις ώρες λειτουργίας της όσο και μετά την λήξη της, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχαν με τον δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο τα μέλη του συλλόγου μικροπωλητών Ναυπλίου και του συλλόγου παραγωγών λαϊκής αγοράς.
Όπως ανακοινώθηκε, θα ληφθούν άμεσα μέτρα που θα εξομαλύνουν την λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς, όπως αυτό της σωστής οριοθέτησης των πάγκων, της ρύθμισης της κυκλοφορίας των οχημάτων, του ελέγχου της στάσης και στάθμευσης, της καθαριότητας τόσο της λαϊκής όσο και του περιβάλλοντος χώρου  και της απομάκρυνσης των πάγκων πώλησης προϊόντων χωρίς άδεια.
Επίσης, να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες καταβάλλεται προσπάθεια για τον έλεγχο των παράνομων μικροπωλητών από την δημοτική αστυνομία. Μάλιστα, το φαινόμενο των παρανόμων μικροπωλητών –σύμφωνα με όσα ανακοινώνει ο δήμος – τείνει να εκλείψει τόσο στην πλατεία συντάγματος όσο και από την πλατεία Φιλελλήνων έως τον Φάρο.