ΚοινωνίαΑρχείο

Από Δευτέρα επαναλειτουργεί το κολυμβητήριο Ναυπλίου

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Παναγιώτης Μελισσινός με ανακοίνωσή του προαναγγέλει την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Ναυπλίου από Δευτέρα και εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. Θυμίζουμε ότι έχει δρομολογηθεί λύση βασισμένη στο σύστημα της γεωθερμίας, προκειμένου το κολυμβητήριο να είναι σε θέση να λειτουργεί απρόσκοπτα όλο τον χρόνο.

“Tην ερχόμενη Δευτέρα, 12-5-2014, το κολυμβητήριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του. Εάν παρ” ελπίδα η θερμοκρασία του νερού υπολείπεται των 24 βαθμών Κελσίου αλλά είναι πάνω από τους 23 βαθμούς, δύναται η πισίνα να χρησιμοποιηθεί με ευθύνη των προπονητών – γυμναστών.

Ενημερώνουμε επίσης ότι για το επόμενο διάστημα θα ισχύσει το περσινό πρόγραμμα προπόνησης – χρήσης των γραμμών της πισίνας. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα επιδιώξουμε συνάντηση με όλους τους συλλόγους προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα επικαιροποίησης του προγράμματος κατά έναν κοινώς αποδεκτό τρόπο.

Το έτος που προηγήθηκε καταβλήθηκε μία σημαντική προσπάθεια προκειμένου να αλλάξει ο τρόπος θέρμανσης του νερού της πισίνας. Προς τούτο ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε η σχετική μελέτη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ υπήρξε επικοινωνία και με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. H ηγεσία και των δύο έδειξε το ενδιαφέρον της και δήλωσε ότι θα συμβάλλει στην προσπάθειά μας όσο μπορεί. Ελπίζουμε ότι θα ολοκληρωθούν γρήγορα οι επόμενες διαδικασίες ώστε να αποτελέσει σύντομα παρελθόν το κλείσιμο της πισίνας.

Ευχαριστούμε τους αθλητές, τους γονείς, τους προπονητές και τους συλλόγους για την κατανόηση και τους ευχόμαστε μία ευχάριστη και παραγωγική προπονητική συνέχεια.”