ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Παρουσία Μανιάτη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Πλατή

Μέσα σε θερμό κλίμα και με την παρουσία αρκετού κόσμου έγιναν εχθές το απόγευμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Οι πολίτες μπροστά – Νέο Ξεκίνημα» του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Πλατή. Μάλιστα αίσθηση έκανε η παρουσία του Υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος έδειξε να στηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται για ένα “Νέο Ξεκίνημα” στον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Παρόντες ήταν επίσης οι πρώην δήμαρχοι Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Κολιγλιάτης, Δημήτρης Σκούφης και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Θωμόπουλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του επ. της παράταξης ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Μ. Χασάπη, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπέρβαση που έκαναν οι δύο αυτοδιοικητικές παρατάξεις με την κοινή συμμετοχή τους στις εκλογές. Κάλεσε και τους ψηφοφόρους να κάνουν τη δική τους υπέρβαση “υπερψηφίζοντας μαζικά το ψηφοδέλτιο της νίκης”. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πλατής μίλησε για πλεόνασμα απραξίας, συγκεντρωτισμού και υποσχέσεων χωρίς αντίκρυσμα του απερχόμενου δημάρχου, “ο οποίος για 3,5 χρόνια παραπλανούσε τους πολίτες”. Κάλεσε τους ψηφοφόρους “να γυρίσουν την πλάτη στις υποσχέσεις αλλά και τις απειλές της καταρρέουσας Δημοτικής Αρχής, αυτής που χώρισε τους πολίτες σε ημετέρους και μη”. Έδωσε το στίγμα νέας διακυβέρνησης, σαν συμμετοχικής και ανοικτής σε όλους, αναπτυξιακής στην πόλη και σε όλα τα χωριά, στήριξης των επαγγελματιών του δήμου με διαφάνεια και ισότητα, δημιουργίας κοινωνικής προστασίας και όχι φιλανθρωπίας γι αυτούς όλους που έχουν πραγματική ανάγκη.