ΠολιτισμόςΑρχείο

Η θεατρική ομάδα TOTEM παρουσιάζει το “Freeze Frame” στο Ναύπλιο

Η θεατρική ομάδα TOTEM σχηματίστηκε τον Οκτώβρη του 2013, στο Ναύπλιο, από τους Ζωίδη Στυλιανό, Λύκου Φανή, Μέρμηγκα Χαράλαμπο, Οικονόμου Ανθή, Σαμαρά Μπιάνκα, Τζίτζη Σίμο.  Στη συνέχεια προστέθηκαν η Παπαδημητρίου Κωνσταντίνα και η Χαλκορόκα Δέσποινα.

Δέχτηκαν επιρροές από Γιόσι Όιντα, Αν Μπόγκαρτ και devised theater.

Οι βασικές αρχές της ομάδας είναι η ισότιμη συμμετοχή των μελών στην σύλληψη, συγγραφή, παραγωγή, σκηνοθεσία, δραματουργία και η αναζήτηση του θεάτρου μέσα από τον πειραματισμό, το σώμα, την κίνηση, τον ρυθμό και τον αυτοσχεδιασμό.

Το Freeze Frame αποτελεί την πρώτη τους θεατρική σύνθεση και σας παρουσιάζεται στα πλαίσια του μαθήματος «Θεατρική Παραγωγή»  στις 20 Μαΐου, ώρα 21:00, στο θέατρο Τριανόν, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ.

Τι θα γινόταν αν κάποιος μετρούσε τον συνολικό χρόνο που περνάει ένα μέσο άτομο με ένα τσιγάρο στο στόμα.  Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα μιας καταμέτρησης εθισμών και συνηθειών στα οποία οδηγείται το άτομο από μόνο του ή λόγω των κοινωνικών συνθηκών που το περιβάλλουν. Πως σχετίζονται όλα αυτά με έναν φοροϋπάλληλο, έναν τρελό, 13 στιγμιότυπα και την θεωρία του Freud για το εκείνο, το εγώ και το υπερεγώ.

Είσοδος ελεύθερη

Απαραίτητη η γονική συναίνεση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | ΦΩΤΙΣΜΟΙ
ΖΩΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ |ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΙΑΝΚΑ  | ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ
ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ | ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
ΛΥΚΟΥ ΦΑΝΗ
ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΘΗ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΙΑΝΚΑ 
ΤΖΙΤΖΗΣ ΣΙΜΟΣ
ΧΑΛΚΟΡΟΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ