ΨυχαγωγίαΑρχείο

Μουσική αυλαία με Γιάννη Νανόπουλο στο Αέναον

Αυτό το Σαββατόβραδο, που τυχαίνει να είναι φέτος και η τελευταία ημέρα της ημερολογιακής Ανοιξης,θα μας βρεί ξανά και γιά τελευταία φορά πριν την νέα χειμερινή σεζόν, εκεί που περάσαμε μουσικά μαζί τον περισσότερο χειμώνα.

Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΕΝΑΟΝ και ο Γιάννης Νανόπουλος, θα σας ευχαριστήσουν μουσικά γιά την συμμετοχή και την στήριξη σας στις καλλιτεχνικές μας προσπάθειες, σε ένα ζωντανό μουσικό ταξίδι στο έντεχνο Ελληνικό τραγούδι…σε πολλά απο εκείνα τα μουσικά μονοπάτια που αγαπήσατε και εμπιστευτήκατε σε εμάς.

Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΕΝΑΟΝ,γιά μιά ακόμη χειμερινή σεζόν, προσπάθησε γιά ότι καλύτερο και εφικτό απο θέμα ζωντανών μουσικών παραστάσεων και όχι μόνο.

Στα πλαίσια αυτης της προσπάθειας, στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει πάντα,καλλιτέχνες που πρώτιστα καταθέτουν σε εσάς με σεβασμό και απο καρδιάς την αγάπη τους γιά το είδος της τέχνης που υπηρετούν.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη απο τέτοιου είδους εκδηλώσεις που πρώτιστα έχουν ως σκοπό την αγωγή της ψυχής,και σας ευχαριστούμε πολύ που συμπορεύεστε μαζί μας όλο και περισσότερο.

Οι καιρικές συνθήκες πρόγνωσης,φαντάζουν ιδανικές γιά το Σαββατόβραδο, αφού ο καιρός θα θυμίζει κάτι απο φθινόπωρο εκείνο το βράδυ.
 
Καλή μουσική αντάμωση,
Τηλέφωνο κρατήσεων θέσεων:27510-26026
ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΕΝΑΟΝ, Πλατεία Αγίου Πέτρου, Άργος