ΑθλητισμόςΑρχείο

Ποιος είναι ο νέος Ιταλός πρόεδρος του Παναργειακού

Σε μια νέα εποχή περνάει ο Παναργειακός, αφού βρέθηκε ξένος επενδυτής και μάλιστα Ιταλός. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας ονομάζεται Κουράτολο Λεονάρντο και είναι πετυχημένος επιχειρηματίας με δραστηριότητες σε αρκετές βαλκανικές χώρες, στην Βραζιλία και στην πατρίδα του την Ιταλία. Ζει με την οικογένεια του στην Αθήνα και έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα του ποδοσφαίρου, και συγκεκριμένα με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Πληροφορίες φέρουν την έλευση ιταλού προπονητή στην ομάδα, ο οποίος μάλιστα ήταν διεθνής και με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Από την υπάρχουσα διοίκηση κατά πως φαίνεται θα παραμείνουν οι Τρύφωνας Μποζιονέλος, Νίκος Γκαβούνος, Κώστας Κιμουλιάτης και Γιάννης Κουτάλης.

Ο νέος ιδιοκτήτης των “Λύκων” υπόσχεται να φέρει στην ομάδα παίχτες εγνωσμένης αξίας, ώστε να διεκδικηθεί η άνοδος στη Β Εθνική (Football League) και αργότερα στην Superleague. Πρώτη του ενέργεια θα είναι η διερεύνηση της δυνατότητας διεκδίκησης ανόδου από τώρα στην Football League, μέσω αγώνων μπαράζ, μιας και δεν έχουν καταβάλει ακόμα όλες οι ομάδες που έχουν δικαίωμα ανόδου, την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή των 300.000 ευρώ. Τον περασμένο Απρίλιο ο ίδιος Ιταλός επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει ότι βρισκόταν σε επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια για την αγορά της Παναχαϊκής, αλλά τελικά η συγκεκριμένη κίνηση δεν καρποφόρησε. 
 
Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας αναφέρει τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναργειακού Α.Π.Ο, αφού δεν εξασφάλισε κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε την στήριξη από ντόπιους οικονομικούς παράγοντες της συνέχισης αυτής της πορείας για τη νέα περίοδο που έρχεται, αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας του επιχειρηματία κ. Κουράτολο Λεονάρντο ο οποίος και είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου μας.

Η συνεργασία αποφασίστηκε μετά τις διαβεβαιώσεις του νέου προέδρου ότι στόχος είναι η στελέχωση και ενίσχυση της ομάδος μας για την άνοδό της στην Β’ Εθνική και γι’ αυτό το λόγο στεκόμαστε όλοι ενωμένοι στο πλευρό του.

Ο πρόεδρος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και κατοικεί οικογενειακώς στην Αθήνα . Δραστηριοποιείται επαγγελματικά , έχοντας έδρα την Αθήνα , στα Βαλκάνια , την Βραζιλία ενώ συχνά είναι τα επαγγελματικά του ταξίδια στην πατρίδα του , την Ιταλία . Αγαπάει το ποδόσφαιρο και το Άργος και αυτά είναι τα κίνητρα της ενασχόλησής του με τα διοικητικά της ομάδας μας.

Η ενημέρωση των κινήσεων της νέας διοίκησης για την στελέχωση και οργάνωση της ομάδας θα είναι συνεχής με δελτία τύπου έτσι ώστε να αποφευχθεί η παραπληροφόρηση των οπαδών της ιστορικής ομάδας μας.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ Άργος , 06-06-2014″