ΨυχαγωγίαΑρχείο

Οι καυτές παρουσιάστριες του Μουντιάλ!

Το Μουντιάλ αρχίζει σήμερα με το Βραζιλία – Κροατία, αλλά το ενδιαφέρον δεν στρέφεται μόνο στις ομάδες αλλά και στις λατινοαμερικάνες δημοσιογράφους που ανάβουν φωτιές! Φέτος θα χορτάσουμε από ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και από…”μάτι”!  
 
1.) Jhendelyn Nuñez (Χιλή)
 

Στα προηγούμενα Μουντιάλ ο οπαδός που ήθελε ν’ ανοίξει λίγο το ματάκι του (απ’ την εντατική παρακολούθηση των 22 μαντραχαλαίων με σορτς) κοιτούσε δίπλα του στην εξέδρα. Ο σκηνοθέτης που ήθελε να προσφέρει λίγο μπανιστήρι στον τηλεθεατή ζούμαρε στον εσωτερικό κόσμο της εκάστοτε «Λαρίσας Ρικέλμε» που εντοπιζόταν στην κερκίδα.

Η μόδα, ωστόσο, του φετινού Μουντιάλ δεν θέλει την εθνική «πιστόλα» κάθε χώρας πίσω απ’ τις κάμερες. Τις θέλει μπροστά τους! Η Χιλή προσφέρει μία πηγή ενημέρωσης που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.Τη δροσερή και ικανή να κάνει μέχρι και το μικρόφωνο να δακρύσει, Γέντελιν Νούνιεζ… 

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
 
2.) Angelica Camacho (Κολομβία)
 

Ποια Εθνική μας τώρα και πράσινα άλογα; Όλη η προσοχή των Ελλήνων στο εναρκτήριο ματς θα είναι στραμμένη πάνω στην Αντζέλικα! Η Κολομβιανή μοντέλα – ηθοποιός – παρουσιάστρια – αιτία κλεισίματος σπιτιών είναι πασίγνωστη στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας της. Έχει ανταποδώσει πάμπολλες φορές την αγάπη του με πόζες και show που θα λιωναν πάγους στην Ανταρκτική…

Και τώρα που έρχεται το Μουντιάλ ετοιμάζεται να κάνει ανάμνηση την Λαρίσα Ρικέλμε, αφιερώνοντας την επιτυχία της «La Hinchada» στην εθνική της ομάδα. 

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
 
3.) Inés Sainz (Μεξικό)

 
Δεν φτάνουν σε όσους βρίσκονται για το Μουντιάλ οι θηλυκοί «πειρασμοί» από τη Βραζιλία, έχουν και… εισαγόμενους, όπως η Ινές Σάινθ.

Η Μεξικάνα δημοσιογράφος καλύπτει για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού στη χώρα της το ρεπορτάζ της Βραζιλίας και βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της «σελεσάο» στο Σάο Πάουλο.

Και παρεπιπτόντως γνωρίζοντας την απήχηση που έχει στο αντρικό κοινό, πόσταρε δύο φωτογραφίες της με φόντο το γήπεδο.

inner