ΠολιτικήΑρχείο

Καυτή πατάτα το ΤΑΙΠΕΔ για τον Μανιάτη

Σε δύσκολη θέση έχουν βρεθεί οι τοπικοί βουλευτές – υπουργοί της συγκυβέρνησης μετά από τις έντονες αντιδράσεις της κοινωνίας του Ναυπλίου για τις λίστες του ΤΑΙΠΕΔ, και τώρα προσπαθούν να τα κουκουλώσουν. Φασκελωκουκούλωστα δηλαδή γιατί ήδη έχουν βάλει την υπογραφή τους στα σχετικά έγγραφα (τουλάχιστον ο ένας από αυτούς), και αυτή (όπως και κάτι άλλο…) πρέπει να προσέχεις που τη βάζεις…

Σε μία προσπάθεια να θολώσει κάπως τα νερά, ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης συναντήθηκε με τον αρμόδιο για όλα τα ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ Ανδρέα Ταπραντζή, για να τον ενημερώσει για τις πρόσφατες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τα ακίνητα του Δήμου Ναυπλιέων που με πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση (την οποία μαντέψτε ποιος υπέγραψε…) μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ.

Κατά τη σύσκεψη ο Υπουργός ΠΕΚΑ ενημέρωσε πλήρως για τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και ζήτησε το ΤΑΙΠΕΔ να ενημερώσει τους θεσμικούς εκπροσώπους της ναυπλιακής κοινωνίας για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το μέλλον των παραπάνω ακινήτων. Η ενημέρωση αυτή θα γίνει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μετά από συνεννόηση με το Δήμο Ναυπλιέων.

Για να δούμε λοιπόν, ποιος θα είναι ο τυχερός επενδυτής που θα καρπωθεί τα φιλέτα;

Και για του λόγου το αληθές: