ΑθλητισμόςΑρχείο

Φεύγουν οι Ιταλοί – Έρχονται οι Ιταλοί – Που είναι τελικά οι Ιταλοί;

Τη γάτα με το ποντίκι παίζουν οι Ιταλοί με τον Παναργειακό! Μία έρχονται, μία φεύγουν, μία ξανάρχονται και μία θα ξαναφύγουν πάλι για να ξανάρθουν… 

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην ομάδα τον τελευταίο καιρό που δεν τιμούν καθόλου αυτούς που ασχολούνται με το ιστορικό σωματείο του Άργους. Πρώτα ήρθαν οι Ιταλοί επενδυτές που παρουσιάστηκαν ως μεσσίες και τους έραναν με ροδοπέταλα. Δεν πρόλαβε να κλείσει μήνας και οι Ιταλοί επενδυτές την κοπάνησαν, αφήνοντας την ομάδα ένα βήμα πριν τη διάλυση. Ρεσιτάλ “υπευθυνότητας” και “επαγγελματισμού” από τις δύο πλευρές που αντί να βγουν παντελονάτα και να ενημερώσουν τον κόσμο, αυτοί κρύβονται πίσω από το …Facebook. 

Τελευταίος χτύπησε ο Ιταλός μάνατζερ Marini που με δημοσίευσή του στο Facebook έγραψε:

“I wrote here as I know many supporters of Wolves follow you. Today is a very good day, and finally I spoke with the right peoples who really love Panargeiakos.We have worked the whole day to find a solution, positive of course, and even the major of the city was quickly informed about the progress. It is not easy, but now it is not the time to find the enemies, but solutions. We are working, Paolo Negro is working, all together for the good of your glorious Club. I hope in the next days we will have some really positive new. Thanks for the patience.”

Μετάφραση:
“Σήμερα είναι μια καλή μέρα γιατί μίλησα με τους σωστούς ανθρώπους που αγαπάνε τον Παναργειακο. Δουλεύαμε όλη μέρα να βρούμε μια λύση θετική φυσικά και μέχρι και ο δήμαρχος ενημερώθηκε γρήγορα για την πρόοδο που κάναμε. Δεν είναι ευκολο αλλα δεν ειναι η ωρα να βρουμε τούς εχθρους αλλα να βρουμε λυσεις. Δουλευουμε ο Πάολο Νεγκρο και εγω, ολοι μαζι, για το καλο του ένδοξου συλλογου σας. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να έχουμε μερικά θετικά νέα. Ευχαριστώ για την υπομονή.”

– Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα… –

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παλιοί παράγοντες της ομάδας δείχνουν να υποχωρούν και έτσι οι Ιταλοί ξανάρχονται! Για πόσο καιρό αυτή τη φορά δεν ξέρουμε… Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να τους πάρει στα σοβαρά;