ΑθλητισμόςΑρχείο

Ποιος είναι ο νέος προπονητής του Πανναυπλιακού;

Κατόπιν εισηγήσεως του Τεχνικού Διευθυντή Χ. Δημόπουλου και ομόφωνη έγκριση της διοίκησης του Πανναυπλιακού, προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιάννης Νενεκούμης .

Ο νέος τεχνικός καλείται να αναλαβει ένα δύσκολο έργο ,το οποίο θα στηριχθεί σε συγκεκριμμένη φιλοσοφία και πλάνο. Έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και δίπλωμα προπονητή UEFA A. Έχει δουλέψει για πολλά χρόνια σε Ακαδημίες ,υπήρξε προπονητής στην ομάδα του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ Ν.ΚΙΟΥ , βοηθός προπονητή και γυμναστής στον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ από το 2011 μέχρι σήμερα. Βασικός συνεργάτης και προπονητής στις Ακαδημίες της ομάδας μας , από 2013 ,χρονιά επανίδρυσης της ”Πανναυπλιακός – Ακαδημία 98” .

Άμεσος συνεργάτης του Γ.Νενεκούμη και υπεύθυνος στο τμήμα scouting του Πανναυπλιακού ορίζεται ο Βαγγέλης Γαβρίλης , απόφοιτος ΤΕΦΦΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ο οποίος συνεργάζεται από το 2013 επίσης με τον Χ. Δημόπουλο και Γ. Νενεκούμη ως προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας μας.

Το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας συμπληρώνεται με την συμμετοχή του έμπειρου τερματοφύλακα Αλέξανδρου Ρόζη – παλιός τερματοφύλακας του Πανναυπλιακού – ο οποίος από φέτος θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα μας , όπως και στην ”Πανναυπλιακός – Ακαδημία 98”