ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέοι μνηστήρες εμφανίστηκαν για τον Παναργειακό

Νέες εξελίξεις στον Παναργειακό φέρνει η χθεσινή (24/7/2014) Γενική Συνέλευση, παρουσία του δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου. Οι Ιταλοί επενδυτές την κοπάνησαν και άφησαν την ομάδα χωρίς παίχτες και χωρίς προπονητή! Οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. που παραδέχθηκαν τους καταστροφικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Ιταλών, έγιναν δεκτές και ακολούθησε απροθυμία απ’ όλα τα μέλη να συμμετάσχουν σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο Γιώργος Κιμουλιάτης έκανε έναν οικονομικό απολογισμό και ο Τρύφωνας Μποζιονέλος έκανε διοικητικό απολογισμό. Προεδρεύων ήταν ο Γιάννης Σκούρας. 

Η λύση στο αδιέξοδο ήρθε από τον Αργείτη επιχειρηματία Αγγελή Μπόμπο με επαγγελματικές δραστηριότητες στο Χαρτούμ, ο οποίος παρουσίασε τον Πυργιώτη επιχειρηματία Γιώργο Γκάμαρη, ως τον κατάλληλο άνθρωπο για να οργανώσει διοικητικά την ομάδα. Μάλιστα έκανε λόγο μέχρι και για Champions League!!!

Ο Γιώργος Γκάμαρης, όπως και ο απελθών Ιταλός Λεονάρντο Κουράτολο, έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και με το βόλευ του Παναθηναϊκού, άλλωστε είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητικού Marketing. Αυτή την περίοδο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στο Ναύπλιο έχοντας αναλάβει κλαμπ της παραλιακής.

Εμείς βρήκαμε κάποιες πληροφορίες στο διαδίκτυο για τον νεαρό επιχειρηματία και σας αφήνουμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας…
“Υπαίτιος” ο Γκάμαρης
Αίνιγμα με Γκάμαρη
Οικονομική σκευωρία οδηγεί εταιρία παραγωγής κιβωτίων στη διάλυση
Συνεχίζει το ψάξιμο για “πρόθυμους” “συνεργάτες” ο κ. Γκάμαρης