ΡεπορτάζΑρχείο

Ξεβρωμίστε τις μπανιέρες!

Πάει ένας μήνας περίπου από τότε που κατεδαφίστηκε το αυθαίρετο κτίσμα στις μπανιέρες, αλλά οι υπεύθυνοι (Λιμενικό Ταμείο) απ’ ότι φαίνεται δεν φρόντισαν για την απαιτούμενη αποκατάσταση του χώρου έπειτα από τις εργασίες. Σήμερα 20 Αυγούστου, η κατάσταση είναι όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, την οποία ανήρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κάτοικος της πόλης του Ναυπλίου, σχολιάζοντας αηδιασμένος τα όσα αντίκρισε, όχι μόνο αυτός αλλά και οι εκατοντάδες τουρίστες που περνούν καθημερινά από το σημείο.
 

Μπανιέρες, Ναύπλιο – 20/8/2014 (φώτο από Sotiris Ntantis)

Η φωτογραφία είναι σημερινή και όπως βλέπετε απεικονίζει μία κατάσταση που καθόλου δεν τιμά την πόλη μας. Σκουπίδια και μπάζα σε αρκετά σημεία, πόρτες και παράθυρα ακουμπημένα πρόχειρα στους τοίχους, τα τραπέζια και οι καναπέδες αφημένα εδώ κι’ εκεί και τα πετρόχτιστα τείχη μπογιατισμένα με γκράφιτι. Αυτή την εικόνα αντικρίζουν καθημερινά οι τουρίστες της πόλης του Ναυπλίου, αφού κανένας αρμόδιος δεν σκέφτηκε τόσο καιρό να πάει να καθαρίσει τον χώρο!

Καλούμε έστω και καθυστερημένα τις αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάνε άμεσα να ξεβρωμίσουν τον χώρο…